Waar kun je ‘Winter Vol Liefde’ online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending hebt gemist?

Liefhebbers van B&B Vol Liefde, opgelet! Vorige maand, op maandag 18 december 2023, ging het eerste seizoen van Winter Vol Liefde van start. Heb je een uitzending van Winter Vol Liefde gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen online terugkijken. Ook is het mogelijk om de wintereditie vooruit te kijken. In dit artikel geven wij aan of Winter Vol Liefde op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Winter Vol Liefde’ online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via meerdere streamingdiensten naar het eerste seizoen van Winter Vol Liefde kijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Winter Vol Liefde op NLZIET. NLZIET is een streamingdienst waarop je in Nederland vanaf 18 december 2023 naar de serie kunt kijken via RTL. Alle afleveringen zijn hier na de uitzending op tv direct terug te kijken. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie ook terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt. Vanaf 18 december 2023 kun je van maandag tot en met donderdag een nieuwe aflevering streamen, en bij Videoland kijk je zelfs de episodes alvast een week vooruit.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het niet mogelijk om via deze streamingdienst te kijken naar de serie.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Winter Vol Liefde niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is niet bij Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.

Vooruitkijken bij Videoland

Voor iedereen die niet kan wachten op de volgende afleveringen hebben we goed nieuws. Het is namelijk al mogelijk om op maandag 18 december 2023 naar de eerste vijf afleveringen te kijken. Op Videoland kijk je namelijk een week vooruit. Dit betekent dat je na die maandag iedere dag een nieuwe aflevering kunt verwachten. Het hele seizoen staat hier op 4 januari 2024 online. Een week voordat de finale dus op tv verschijnt.

Verhaal van ‘Winter Vol Liefde’

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.