Nu te streamen: angstaanjagende horrorfilm over moordende Winnie de Poeh

Winnie de Poeh kennen we natuurlijk allemaal als de vrolijke gele beer uit de verhalen van A.A. Milne. Hij is dol op honing en bevriend met Iejoor, Knorretje en Teigetje. En hij is boos op Christopher Robin, een jongen die hem ooit in de steek liet, waardoor hij zint op wraak en aan het moorden slaat. Dat is althans verhaal van Winnie The Pooh: Blood and Honey, de horrorfilm die begin dit jaar op het witte doek verscheen. Benieuwd? Vanaf vandaag bekijk je de film ook online bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Winnie de Poeh is moordlustig in nieuwe horrorfilm

Ooit waren Christopher Robin, Winnie de Poeh en Knorretje beste vrienden. Ze speelden spelletjes en Christopher zorgde ervoor dat Winnie en de anderen te eten kregen. Maar naarmate Christopher ouder werd, werden zijn bezoekjes ook steeds schaarser—totdat hij er helemaal mee ophield. Winnie en Knorretje raken steeds wanhopiger en wilder en blijven zoeken naar eten. Gelukkig komen er af en toe mensen langs in het bos.

Op een dag besluit ook Christopher terug te keren om zijn vriendin aan zijn oude vrienden voor te stellen. Winnie en Knorretje zinnen echter op wraak… en zijn vooral geïnteresseerd in zijn mensenvlees. Deze film kijk je vooral voor het bloederige slashergehalte, want dat er veel moorden voorbijkomen is één ding dat zeker is. Hieronder bekijk je de eerste slachtpartijen alvast in de trailer.

Winnie the Pooh: Blood and Honey Trailer #1 (2023)

‘Winnie The Pooh: Blood and Honey’ nu al te zien bij Pathé Thuis

Op vrijdag 23 juni voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de horrorfilm toe aan het aanbod. Vanaf vandaag kan je hem dus kopen (voor €9,99) en huren (voor €4,99). Een abonnement is in beide gevallen niet nodig voor het bekijken van Winnie The Pooh: Blood and Honey en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film over Winnie de Poeh bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Tijdens zijn jeugd raakte Christopher Robin bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christopher naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees… Krijgt Christopher Poeh nog op het juiste pad?

TitelWinnie The Pooh: Blood and Honey
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurRhys Frake-Waterfield
CastCraig David Dowsett, Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Nikolai Leon, Richard D. Myers

Synopsis: MovieCompany

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.