Waar kun je de film ‘Winnie The Pooh: Blood and Honey’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Winnie The Pooh: Blood and Honey (2023) online kijken kunnen. Deze horrorfilm schijnt een heel nieuw licht op het personage Winnie de Pooh en zijn vrienden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Winnie The Pooh: Blood and Honey’ (2023) online kijken?

Winnie The Pooh: Blood and Honey draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Winnie the Pooh: Blood and Honey bij Amazon Prime Video. De film is hier sinds kort te streamen zonder aanvullende kosten.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Winnie the Pooh: Blood and Honey bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 23 juni 2023 toe aan het aanbod. En as je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Winnie The Pooh: Blood and Honey is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Winnie The Pooh: Blood and Honey nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ (2023)

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees… Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

Streaming informatie over de film

TitelWinnie The Pooh: Blood and Honey
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurRhys Frake-Waterfield
CastCraig David Dowsett, Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Nikolai Leon, Richard D. Myers

Synopsis: MovieCompany

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.