Winkel

Wil je met korting films en series op DVD of Blu-ray kopen of voordeling internet afsluiten? Bekijk dan vooral even de winkel van Streamwijzer!

Voor onze trouwe volgers hebben we ook nog wat tips bij het combineren van televisie en internet. Via de volgende links is meer informatie te vinden. Wij raden Ziggo aan om te genieten van een optimale internetsnelheid en goed geprijsde televisie en daarnaast toegang te krijgen tot de streamingdienst Ziggo Movies & Series. Verder zijn er deals te vinden bij providers KPN, Online.nl, T-Mobile, Tele2 en Youfone.

Disney+ Nederland

Disney Plus heeft exclusieve films en series van Walt Disney, Star Wars, Marvel, Pixar en National Geographic. Bovendien komen er steeds meer originele films en series bij. Een abonnement op Disney+ is al te verkrijgen vanaf €6.99 per maand. Maar eerst kun je genieten van 7 dagen gratis Disney+ via de knop hieronder!

Ziggo Movies & Series

Ziggo Movies & Series heeft een groot aanbod van films en series, waaronder exclusieve en populaire HBO content. Een abonnement op Ziggo Movies & Series is al te verkrijgen vanaf €11.95 per maand voor klanten van Ziggo. Via de knop hieronder kijk je een maand gratis!