Supernatural-spinoff ‘The Winchesters’ is nu te zien op HBO Max

Goed nieuws voor fans van Supernatural: vanaf vandaag is de gloednieuwe spinoff The Winchesters eindelijk te zien in Nederland! HBO Max heeft drie afleveringen van de serie toegevoegd aan haar aanbod, en hier komt iedere dinsdag een nieuwe aflevering bij.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar gaat ‘The Winchesters’ over?

Niet Jensen Ackles en Jared Padalecki spelen de hoofdrollen in deze Supernatural-spinoff, maar Meg Donnelly en Drake Rodger. Zij kruipen in de huid van John Winchester en Mary Campbell. We bevinden ons in de jaren 70, een tijd waarin zij fervente monsterjagers waren die allebei zochten naar hun verdwenen vader. Dit leidde ze naar een geheime organisatie en bracht ze in een situatie waarin ze naast het vinden van hun ouders ook de wereld moesten redden.

The Winchesters werd gemaakt door Jensen Ackles en zijn vrouw Danneel. Die eerste zal ook te zien zijn in de afleveringen, want er is een klein rolletje voor Dean Winchester. Hij blikt vanuit de huidige tijd terug op het fascinerende liefdesverhaal van zijn ouders. Jared Padalecki, die de rol van Sam Winchester speelde, is er niet bij. Ook Samantha Smith en Jeffrey Dean Morgan, de Mary en John van de originele serie, zullen we niet terug gaan zien.

‘The Winchesters’ vanaf 1 november te zien op HBO Max

The Winchesters wordt sinds 11 oktober 2022 uitgezonden op de Amerikaanse zender The CW, maar was hier bij geen enkele streamingdienst te vinden—tot teleurstelling van veel Supernatural-fans. Nu is daar dus eindelijk verandering in gekomen! Vanaf dinsdag 1 november is de serie hier bij HBO Max te zien.

Hier zijn op die datum drie afleveringen toegevoegd, waarna een pauze van een week en daarna wekelijkse afleveringen volgden. Bij de lancering van aflevering 6 bleek wel een pauze van een week te zijn ingelast. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op, waarvan de aflevering tot en met #7 bekend zijn.

AfleveringWeekdagDatum Tijd
1Dinsdag1 november 202209:00 uur ’s ochtends
2Dinsdag1 november 202209:00 uur ’s ochtends
3Dinsdag1 november 202209:00 uur ’s ochtends
4Dinsdag15 november 202209:00 uur ’s ochtends
5Dinsdag22 november 202209:00 uur ’s ochtends
6Dinsdag6 december 202209:00 uur ’s ochtends
7Dinsdag13 december 202209:00 uur ’s ochtends
8Nog niet bekend
9Nog niet bekend
10Nog niet bekend
11Nog niet bekend
12Nog niet bekend
13Nog niet bekend

Meer informatie over de serie

Dit ongekende liefdesverhaal gaat over de ontmoeting tussen John Winchester en Mary Campbell en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde maar ook de wereld te redden.

TitelThe Winchesters
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb7 uit 2.300 stemmen
MakerJensen Ackles, Danneel Ackles
CastMeg Donnelly, Drake Rodger, Nida Khurshid, Jensen Ackles, Jojo Fleites

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.