Supernatural-spinoff ‘The Winchesters’ komt morgen al naar HBO Max

Fan van Supernatural? Dan baal je er misschien wel van dat de gloednieuwe spinoff The Winchesters nog niet in Nederland te zien is. De serie wordt sinds vorige oktober uitgezonden op de Amerikaanse zender The CW, maar is hier op geen enkele streamingdienst te vinden. Daar komt binnenkort echter verandering in. De spinoff van het kijkcijferkanon komt namelijk op dinsdag 1 november 2022 al naar HBO Max! Nog maar even wachten dus.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

HBO Max voegt ‘The Winchesters’ in november toe aan haar aanbod

Eerder was het nog geen enkele Nederlandse streamingdienst gelukt om de uitzendrechten van The Winchesters te bemachtigen. Kijken was daardoor in Nederland alleen met behulp van een VPN mogelijk, tot teleurstelling van veel Supernatural-fans. Aangezien de serie een productie van Warner Bros. Television is én alle seizoenen van Supernatural op HBO Max te zien zijn, hoopten veel mensen echter dat de serie naar deze streamingdienst zou komen. En nu is eindelijk bevestigd dat dat daadwerkelijk zo is.

Op Twitter heeft het officiële account van HBO Max eerder laten weten dat het volgende maand zover is, zoals je hieronder kunt zien. Een precieze releasedatum kregen we echter pas toen we het overzicht van nieuwe films en series op HBO Max in november aangeleverd kregen. Het bleek dinsdag de 1e van de maand te worden. Dan gaan aflevering 1-3 in première, waarna wekelijkse afleveringen volgen.

Waar gaat ‘The Winchesters’ over?

Dean Winchester (Jensen Ackles) blikt in deze Supernatural-spinoff terug op de jaren 70 en vertelt het liefdesverhaal van John Winchester en Mary Campbell. Terwijl zij verliefd werden, moesten ze niet alleen de wereld redden maar waren ze ook allebei op zoek naar hun verdwenen vaders.

De serie, die gemaakt werd door Jensen Ackles en zijn vrouw Danneel Ackles, is op 11 oktober van start gegaan op de Amerikaanse zender The CW en ontvangt nu al goede kritieken, met een Average Tomatometer van 100% en een score op IMDb van een dikke 7. Dat belooft veel goeds! Binnenkort kunnen we de serie dus ook in Nederland bekijken, en tot die tijd vind je hieronder de eerste beelden.

Meer informatie over de serie

Dit ongekende liefdesverhaal gaat over de ontmoeting tussen John Winchester en Mary Campbell en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde maar ook de wereld te redden.

TitelThe Winchesters
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb7 uit 2.300 stemmen
MakerJensen Ackles, Danneel Ackles
CastMeg Donnelly, Drake Rodger, Nida Khurshid, Jensen Ackles, Jojo Fleites

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.