Winactie: Blu-ray van Supergirl (seizoen 4)

Op 26 februari is het eindelijk zo ver. Dan verschijnt het vierde seizoen van Supergirl op DVD en Blu-ray! Streamwijzer heeft de eer om 2 Blu-rays van Supergirl seizoen 4 weg te geven, ter waarde van €45 per stuk!

Prijsvraag Supergirl seizoen 4 op Blu-ray

Benieuwd hoe je kunt winnen? Voor de echte fans is dat heel simpel. Doe mee aan de prijsvraag onderaan deze pagina: hoe oud was Kara Zor-El toen ze door haar ouders van Krypton naar de aarde werd gestuurd?

Verder wordt het altijd gewaardeerd om Streamwijzer te liken en volgen op social media. Daar word je ook op de hoogte gehouden van aankomende winacties. Een klein tipje van de sluier: binnenkort zullen we twee Blu-ray sets van het vijfde en laatste seizoen van Gotham weggeven!

De Blu-ray van Supergirl seizoen 4 pas vanaf 26 februari 2020 verkrijgbaar, maar nu al wel voor te bestellen op Blu-ray en DVD.

SUPERGIRL Season 4 Comic-Con Trailer (HD)

Hoe oud was Kara Zor-El toen ze door haar ouders van Krypton naar de aarde werd gestuurd?

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. ***

Op deze prijsvraag zijn de onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Winactie Blu-ray Supergirl (seizoen 4)

Winactie Supergirl seizoen 4 DVD

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de twee winnaars. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag voor de adresgegevens, waarna deze zullen worden doorgegeven aan Warner Bros. voor eenmalig gebruik bij de verzending van de Blu-ray.
  • De personen die meedoen aan de winactie zullen de nieuwsbrief van Streamwijzer ontvangen. Zij kunnen op elk moment na het ontvangen van de nieuwsbrief aangeven deze niet meer te willen ontvangen door onderaan de nieuwsbrief op unsubscribe te klikken.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.