Winactie: 3x DVD van Pennyworth seizoen 1

Het is feest, want het is weer tijd voor een prachtige winactie! Ter ere van de lancering van de gloednieuwe serie Pennyworth, geven wij welgeteld drie exemplaren van het eerste seizoen op DVD weg. Doe mee aan de actie door in de Streamwijzer Groep te reageren op het bericht met jouw favoriete personage in het DC Universum.

Pennyworth seizoen 1

Benieuwd waar deze gloednieuwe serie in het DC Universum over gaat? Lees hieronder het verhaal en bekijk de waanzinnige trailer! De DVD verschijnt online op 22 juli, maar is nu al te reserveren via Bol.com.

Verhaal

Londen, rond 1960. Alfred Pennyworth richt samen met de jonge miljardair Thomas Wayne, die later de vader van Bruce Wayne wordt, een beveiligingsbedrijf op. Met zijn militaire kameraden “Bazza” en “Dave Boy” hoopt Alfred een vrij leven te kunnen leiden, zonder orders van bovenaf en zonder moorden. Helaas blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan voor iemand met zijn ervaring.

Trailer

Pennyworth – Official Trailer

Winactie voor gratis DVD van Pennyworth

Winactie Pennyworth serie
Win Ă©Ă©n van de drie DVD’s van het eerste seizoen van de gloednieuwe serie Pennyworth.

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet publiekelijk worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts Ă©Ă©n keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.