Winactie: Blu-ray van Gotham (seizoen 5)

Momenteel is het vijfde en laatste seizoen van Gotham helaas nog niet te zien op Netflix. De serie van Warner Bros kan mogelijk in de toekomst nog verschijnen op Netflix of zelfs op de nieuwe streamingdienst HBO Max, mocht deze binnenkort naar Nederland komen.

Maar op 26 februari is het eindelijk zo ver. Dan verschijnt het vijfde seizoen van Gotham op Blu-ray en DVD! Streamwijzer heeft de eer om 2 Blu-rays van Gotham seizoen 5 weg te geven, ter waarde van €39 per stuk!

Prijsvraag Gotham seizoen 5 op Blu-ray

Benieuwd hoe je kunt winnen? Voor de echte fans is dat heel simpel. Doe mee aan de prijsvraag onderaan deze pagina: hoeveel afleveringen telt de serie Gotham in totaal?

Verder wordt het altijd gewaardeerd om Streamwijzer te liken en volgen op social media. Daar word je ook op de hoogte gehouden van aankomende winacties.

De Blu-ray van Gotham seizoen 5 pas vanaf 26 februari 2020 verkrijgbaar, maar nu al wel voor te bestellen op Blu-ray en DVD.

Gotham Season 5 Trailer | 'Movie' | Rotten Tomatoes TV

Hoeveel afleveringen telt de serie Gotham in totaal?

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. ***

Op deze prijsvraag zijn de onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Winactie Blu-ray Gotham (seizoen 5)

Winactie Gotham seizoen 5 Blu-ray

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de twee winnaars. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag voor de adresgegevens, waarna deze zullen worden doorgegeven aan Warner Bros voor eenmalig gebruik bij de verzending van de Blu-ray.
  • Streamwijzer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor problemen met het verzenden of ontvangen van het gewonnen product.
  • De personen die meedoen aan de winactie zullen de nieuwsbrief van Streamwijzer ontvangen. Zij kunnen op elk moment na het ontvangen van de nieuwsbrief aangeven deze niet meer te willen ontvangen door onderaan de nieuwsbrief op unsubscribe te klikken.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.