Winactie: Boxset van Game of Thrones t.w.v. €119.99

Door velen is Game of Thrones bestempeld als de beste serie aller tijden. Aan de reeks kwam in 2019 na 8 seizoenen een einde met een waanzinnig slotstuk. De serie werd dan ook in de internationale film- en seriedatabase beoordeeld met een 9.2 uit 10. Momenteel is de serie te streamen via Ziggo Movies & Series in Nederland, maar vandaag mogen wij ook een exemplaar van de Blu-ray boxset ter waarde van €119.99 weggeven! Reageer via de onderstaande rode knop om kans te maken.

Win de Blu-ray boxset van Game of Thrones

Het is weer woensdag windag bij Streamwijzer! Reageer in de Streamwijzer Groep met een bericht wat je favoriete personage uit Game of Thrones is om kans te maken. De winnaar ontvangt volgende week op woensdag windag een bericht van ons. Op deze prijsvraag zijn de onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Game of Thrones online kijken

Mocht je ondertussen graag de volledige serie willen streamen, bekijk dan waar je Game of Thrones online kunt kijken op dit moment.

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op bij het aanmaken van een account op de Streamwijzer Groep. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de winnaar. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag voor de adresgegevens, waarna deze zullen worden doorgegeven aan Warner Bros voor eenmalig gebruik bij de verzending van de Blu-ray boxset.
  • Mocht een winnaar geen respons geven op de berichtgeving en het daardoor niet mogelijk zijn de prijs naar de winnaar te verzenden, dan vervalt na 30 dagen het recht op de prijs en zal er een nieuwe winnaar worden aangewezen.
  • Streamwijzer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor problemen met het verzenden of ontvangen van het gewonnen product.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.