Winactie: Boxset van de Fifty Shades-trilogie

Met de komst van Fifty Shades of Grey naar Videoland en Fifty Shades Darker naar Netflix, is momenteel het derde deel uit de reeks (Fifty Shades Freed) enkel te bestellen of te bekijken op TVOD diensten als Pathé Thuis. Gelukkig kun je met deze winactie van Streamwijzer op woensdag windag de volledige Blu-ray boxset winnen door enkel met een GIFje te reageren!

Win de Blu-ray boxset van Fifty Shades-trilogie

Het is woensdag windag bij Streamwijzer! Reageer op het bericht in de Streamwijzer Groep met een GIFje om kans te maken op de Blu-ray boxset van Fifty Shades met daarin de films Fifty Shades of Grey (1), Fifty Shades Darker (2) en Fifty Shades Freed (3). De winnaar ontvangt, tegelijk met de start van een nieuwe winactie volgende week op woensdag windag, een bericht van ons.

Op deze prijsvraag zijn de onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Fifty Shades-trilogie online kijken

Mocht je ondertussen graag de films willen streamen, bekijk dan waar je de Fifty Shades-trilogie online kunt kijken op dit moment.

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op bij het aanmaken van een account op de Streamwijzer Groep. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de winnaar. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag voor de adresgegevens, waarna deze zullen worden doorgegeven aan Warner Bros voor eenmalig gebruik bij de verzending van de Blu-ray boxset.
  • Mocht een winnaar geen respons geven op de berichtgeving en het daardoor niet mogelijk zijn de prijs naar de winnaar te verzenden, dan vervalt na 30 dagen het recht op de prijs en zal er een nieuwe winnaar worden aangewezen.
  • Streamwijzer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor problemen met het verzenden of ontvangen van het gewonnen product.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.