Winactie voor 15.000 likes: 3x jaarabonnement op discovery+

Het is feest! Streamwijzer heeft op Facebook al 15.000 likes mogen ontvangen van enthousiaste volgers en dat vieren we in samenwerking met discovery+. Van de streamingdienst voor real-life entertainment mogen wij 3 gratis jaarabonnementen cadeau geven aan volgers die antwoord hebben gegeven op de vraag: Op welke zender bij discovery+ worden waargebeurde misdaadverhalen ontrafeld?

Streamwijzer heeft 15.000 likes op Facebook (en dat mag gevierd worden!)

Slechts 2.5 jaar geleden kwamen de eerste film- en serieliefhebbers om de hoek kijken bij Streamwijzer. De website is gemaakt vóór en dóór fans van films en series en informeert je over het laatste nieuws van Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Videoland, discovery+, Film1, Pathé Thuis en meer streamingdiensten in Nederland.

Via onze nieuwsbrief en social media kanalen blijf je als eerste op de hoogte van updates over toffe films en series op allerlei video on demand-platforms. Inmiddels hebben we al 15.000 likes mogen ontvangen van enthousiaste fans op Facebook, maar we hebben nog veel meer beschikbare kanalen. Volg ons dan ook snel via:

Winactie voor 3 jaarabonnementen op discovery+

Op dinsdag 5 januari werd discovery+ gelanceerd in Nederland. Hieronder kun je het antwoord op de prijsvraag insturen op kans te maken op één van de drie abonnementen waarmee je een jaar lang gratis en onbeperkt naar alle programma’s op discovery+ kunt kijken. Zo vind je op de streamingdienst content van Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC. Gebruikers betalen normaal gesproken €3.99 per maand of €39.99 per jaar (en tot 10 mei 2021 slechts €19.99 voor een jaar), maar misschien kun jij vanaf volgende week een jaar helemaal gratis van alle programma’s op het video on demand-platform genieten.

Prijsvraag voor gratis jaarabonnement op discovery+

Beantwoord de vraag: Op welke zender bij discovery+ worden waargebeurde misdaadverhalen ontrafeld?

— DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN. DE DRIE WINNAARS HEBBEN EEN BERICHT ONTVANGEN PER E-MAIL —

Zenders discovery plus
Hint: op https://www.discoveryplus.nl/zenders vind je welke zenders op dit moment bij discovery+ onder het aanbod vallen | Beeld: Discovery

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet publiekelijk worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de winnaars. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag, waarna het e-mailadres wordt doorgegeven aan Discovery voor het aanmaken van een account met gratis jaarabonnement.
  • Streamwijzer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor problemen met het gewonnen product.
  • De personen die meedoen aan de winactie zullen de nieuwsbrief van Streamwijzer ontvangen. Zij kunnen op elk moment na het ontvangen van de nieuwsbrief aangeven deze niet meer te willen ontvangen door onderaan de nieuwsbrief op unsubscribe te klikken.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.