Winactie! Boxset van Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra

Heb jij ook altijd al geoefend met het sturen van water onder de douche? Of zou jij het allerliefste een echte vuurmeester willen zijn? Dan ben jij waarschijnlijk een diehard Avatar-fan. Speciaal voor jou hebben we een winactie opgezet. Je maakt deze woensdag windag op Streamwijzer namelijk kans op de Blu-ray boxset Avatar: De Legende van Aang en DVD-boxset van De Legende van Korra.

Win de boxsets van De Legende van Aang en Korra

Het is woensdag windag bij Streamwijzer! Reageer op het bericht in de Streamwijzer Groep om kans te maken op de Blu-ray boxset van Blu-ray boxset Avatar: De Legende van Aang en DVD-boxset van De Legende van Korra. De winnaar ontvangt, tegelijk met de start van een nieuwe winactie volgende week op woensdag windag, een bericht van ons.

Op deze prijsvraag zijn de onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op bij het aanmaken van een account op de Streamwijzer Groep. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de winnaars. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag voor de adresgegevens, waarna deze zullen worden doorgegeven aan Warner Bros voor eenmalig gebruik bij de verzending van de Blu-ray en DVD boxsets.
  • Mocht een winnaar geen respons geven op de berichtgeving en het daardoor niet mogelijk zijn de prijs naar de winnaar te verzenden, dan vervalt na 30 dagen het recht op de prijs en zal er een nieuwe winnaar worden aangewezen.
  • Streamwijzer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor problemen met het verzenden of ontvangen van het gewonnen product.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.