Waar kun je de serie ‘Willow’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Willow (2022) online kijken kunnen. Deze serie is een vervolg op de populaire fantasyfilm Willow uit 1988 en volgt de bekende held Willow Ufgood (Warwick Davis) tijdens een geheel nieuw verhaal. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Willow’ (2022) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst in Nederland die Willow vertoont. De serie is namelijk een productie van Lucasfilm, onderdeel van The Walt Disney Company. Daarom kan je sinds november 2022 op Disney+ terecht voor de episodes. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Willow bij Disney+. Hier is het complete eerste seizoen nu te zien. Ook de film Willow uit 1988 is hier exclusief te streamen. En als je je nu aanmeldt, dan krijg je 15% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement kun je deze serie hier op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Willow niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayMomenteel kun je deze serie niet kijken bij Viaplay.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Willow’ (2022)

Een geheel nieuwe vervolgreeks op het fantasy-avontuur Willow uit 1988 van George Lucas. De Nelwyn-tovenaar keert terug, jaren na het redden van de jonge keizerin Elora Danan, om een groep buitenbeentjes te leiden op een aangrijpende reddingsmissie door een wereld die voorbij alle verbeelding gaat.

Streaming informatie over de serie

TitelWillow
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
RegisseurJon M. Chu
CastWarwick Davis, Tony Revolori, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Ruby Cruz, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk, Ralph Ineson, Charlie Rawes, Kenny Knight, Alexis Rodney

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.