The Wilds seizoen 2 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Met veel bombarie werd het eerste seizoen van The Wilds aangekondigd door Amazon Prime Video en vanaf 11 december kun je het volledige eerste seizoen van de serie bekijken op de streamingdienst. Fans zijn echter benieuwd of er ook een vervolgseizoen op de planning staat. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van The Wilds seizoen 2 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Wilds over?

Een groep tienermeiden met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, hun geheimen en de trauma’s die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen.

Titel: The Wilds
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Avontuur, Drama, Mystery
IMDb: 4.9 uit 358 stemmen
Makers: Sarah Streicher
Cast: Rachel Griffiths, Sophia Ali, Shannon Berry
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt The Wilds seizoen 2 op Amazon Prime Video?

→ Vergelijkbare series met The Wilds vind je hier 🍿

Komt er een The Wilds seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we nog nog niet of er een derde deel van de serie zal volgen. Zodra meer bekend is, vind je het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van The Wilds seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het tweede seizoen. Wel kun je vast opwarmen voor de komst van het vervolg door de trailer van seizoen 1 te bekijken.