Waar kun je de film ‘Wil’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Wil (2023) online kijken kunnen. In deze film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeroen Olyslaegers volgt de twee hulpagenten Wilfried en Lodewijk die worden gedwongen om opzoek te gaan naar Joodse onderduikers. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Wil’ (2023) online kijken?

Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je de Vlaamse oorlogsfilm Wil online kunt kijken.

✅ NetflixIn het aanbod van dit video on demand-platform zijn alle afleveringen sinds 30 januari 2024 in Nederland te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Wil niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxWil is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Wil’ (2023)

1942. Wil en Lode zijn twee jonge hulpagenten in een bezet Antwerpen. Ze werken gedwongen mee aan de klopjacht op Joden in hun stad, maar tegelijk steunen ze ook het verzet. En te midden van alle chaos en geweld bloeit de liefde: Wil valt als een blok voor de charmes van Lode’s zus Yvette. Een tegenstrijdige cocktail van emoties brengt hem aan de rand van de afgrond. Want hoe red je tegelijk jezelf, je geliefden en de Joden uit de klauwen van de bezetter?

Streaming informatie over de film

TitelWil
Jaar2023
SoortFilm
TaalNederlands
CategorieOorlog
IMDb7.1 uit 2.3000 stemmen
RegisseurTim Mielants
CastStef Aerts, Matteo Simoni, Annelore Crollet, Gene Bervoets, Jan Bijvoet, Pierre Bokma, Pit Bukowski, Koen de Bouw, Jan Decleir, Sofie Decleir, Valentijn Dhaenens

Synopsis: Paradiso Films

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.