Kijkers fan van nieuw ‘Wie is de Mol’-seizoen: “Nu al veel toffer”

Wie is… de Mol? Die welbekende woorden komen weer regelmatig voorbij, want afgelopen week is het splinternieuwe seizoen van Wie is de Mol van start gegaan. Niet lang nadat Anna Gimbrère ontmaskerd werd als de grote saboteur, is er dus nóg een Mol naar boven gekropen. In een groep onbekende Nederlanders probeert diegene zo veel mogelijk geld uit de pot te houden. De eerste twee afleveringen zijn nu te streamen en kijkers zijn razend enthousiast.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Streaming-editie van ‘Wie is de Mol’ van start

Tien onbekende kandidaten vertrokken een aantal maanden geleden naar het betoverende Oman. Ze dachten dat ze mee zouden doen aan een compleet nieuw spelprogramma, maar eenmaal op de locatie bleek niets minder waar: het was het immens populaire Wie Is De Mol waarvoor ze zich eigenlijk opgegeven hadden.

Eén van hen is de Mol en die moeten ze zien te ontmaskeren. De deelnemers moeten opdrachten uitvoeren in valleien, op hagelwitte stranden en in zandduinen, waarbij er één iemand is die probeert zo min mogelijk geld in de pot te brengen.

Kijkers zijn enthousiast over streaming-editie

Er zijn heel wat veranderingen ten opzichte van de ‘normale’ editie. Zo zijn er deze keer geen BN’ers, maar is het de beurt aan onbekende Nederlanders om de Mol te ontmaskeren. Ook de presentatie is anders: niet Rik van de Westelaken, maar Hila Noorzai begeleidt de kandidaten. En tot slot verschijnt het seizoen niet op de reguliere tv, maar is het enkel te streamen.

Kijkers zijn tot nu toe erg enthousiast. Zo laten veel mensen weten dat ze deze versie met onbekende mensen veel leuker vinden dan de edities met bekende Nederlanders. Wel vinden velen het jammer dat de serie enkel te streamen is en geen plekje op prime time-televisie heeft verdiend. Hieronder vind je een greep uit de reacties:

Uitzendschema van dit seizoen

Afgelopen week zijn er twee afleveringen online gekomen. Vanaf nu kun je iedere vrijdag rekenen op twee splinternieuwe episodes, en dat dan vier weken lang. Dit betekent dat er in totaal acht afleveringen volgen, waarvan je de laatste twee op vrijdag 19 juli bekijkt. Hieronder vind je het uitzendschema van het seizoen. Alle afleveringen zijn te zien op NLZIET (via NPO Start).

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024

Meer informatie over het programma

Vier weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol? streaming-editie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorHila Noorzai

Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.