Waar kun je ‘Wie is de Mol? streaming-editie’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze het programma Wie is de Mol? streaming-editie (2024) online kijken kunnen. In deze speciale editie van het populaire programma is er een nieuwe saboteur opgestaan. Hieronder geven we aan of de serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Wie is de Mol? streaming-editie’ online kijken?

De online editie van Wie is de Mol? ging op vrijdag 28 juni van start. Vier weken lang kun je vrijdag twee nieuwe afleveringen verwachten. Het programma is deze keer niet op tv te zien. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Wie is de Mol? bij NLZIET. Omdat het programma op NPO Start verschijnt, is het mogelijk om alle afleveringen ook via NLZIET te kijken. Ook kun je hier oude seizoenen van de normale editie van WIDM vinden. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je deze serie op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je het programman niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Wie is de Mol? niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van WIDM en daarom vind je de serie helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Wie is de Mol? streaming-editie’

Vier weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

Uitzendschema van dit seizoen

Iedere vrijdag komen er twee nieuwe afleveringen online en dit duurt vier weken lang. Dit betekent dat er in totaal acht afleveringen volgen, waarvan je de laatste twee op vrijdag 19 juli bekijkt. Hieronder vind je het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1 Vrijdag28 juni 2024
2 Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024

Streaming informatie over de serie

TitelWie is de Mol? streaming-editie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorHila Noorzai

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.