Yes! Vandaag is de streaming-editie van ‘Wie is de Mol’ gestart

Het is weer tijd voor een splinternieuw seizoen van Wie is de Mol. Niet lang nadat Anna Gimbrère ontmaskerd werd als de grote saboteur kruipt er nóg een Mol naar boven. Deze keer is het de taak voor een groep van onbekende Nederlanders om de pot te spekken en te ontdekken wie er een dubbelrol speelt.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit kun je verwachten van de streaming-editie van ‘Wie is de Mol’

Na Anna Gimbrère is er nóg een Mol naar boven gekropen. Tien onbekende kandidaten vertrokken een aantal maanden geleden naar het betoverende Oman. Ze dachten dat ze mee zouden doen aan een compleet nieuw spelprogramma, maar eenmaal op de locatie bleek niets minder waar: het was het immens populaire Wie Is De Mol waarvoor ze zich eigenlijk opgegeven hadden.

Eén van hen is de Mol en die moeten ze ontmaskeren. De deelnemers moeten opdrachten uitvoeren in valleien, op hagelwitte stranden en in zandduinen, waarbij er één iemand is die probeert zo min mogelijk geld in de pot te brengen.

Verschillen met de normale ‘Wie is de Mol’

Aan de trailer valt het je misschien al op: de kandidaten zijn deze keer niet bekend, een verschil met de normale versie. Er komen dus geen geen acteurs, zangers en verslaggevers langs, maar het is de beurt aan opsporingsambtenaar Ben, operationeel manager Nyree, horecaeigenaar Jelmer, leerkracht basisonderwijs Simone, coach/trainer Tessa, innovatieafdeling bankmedewerker Johan, mariene ecoloog Kars, studente kunstdocent Emma, presentator Tiemen en tandarts Anne-Britt.

Ook is er een andere presentator: niet Rik van de Westelaken spreekt de welbekende woorden “wie is…de Mol?” uit, maar Hila Noorzai neemt deze schone taak op zich. Je kunt haar kennen van EenVandaag, maar ook van het 22ste seizoen van WIDM. Ook goed om te weten: de afleveringen worden niet uitgezonden op tv. Je kunt ze in plaats daarvan streamen op NLZIET (via NPO Start).

📺 Altijd alles weten over de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Uitzendschema van dit seizoen

Vandaag zijn er twee afleveringen online gekomen. Iedere vrijdag kun je rekenen op twee splinternieuwe episodes, en dat dan vier weken lang. Dit betekent dat er in totaal acht afleveringen volgen, waarvan je de laatste twee op vrijdag 19 juli bekijkt. Hieronder vind je het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024

Meer informatie over het programma

Vier weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol? streaming-editie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorHila Noorzai

Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.