Alles over Simone uit ‘Wie Is De Mol’ 2024

Op vrijdag 28 juni 2024 is een gloednieuw seizoen van Wie Is De Mol van start gegaan. Aan de kijker thuis de taak om de Mol te ontmaskeren. Speciaal voor de jubileumeditie doen er alleen maar onbekende deelnemers mee. Tussen de groep bevindt zich Simone. Maar wat weten we allemaal over deze kandidaat?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wie is Simone?

Simone doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol. In het dagelijks leven is zij werkzaam als leerkracht op een basisschool in Assen. Daar woont ze ook met haar man en drie kinderen. De 34-jarige houdt wel van een spelletje, want ze werkt namelijk ook bij een outdoor Escape. Als smoes vertelde ze iedereen om haar heen dat ze op een yoga retraite in Tenerife was. In werkelijkheid was ze in Oman voor Wie Is De Mol. Ze beschrijft zichzelf als sociaal, spontaan en een echte teamplayer. Maar onderschat Simone niet, want ze gaat uiteraard wel voor de winst.

Jubileumseizoen van ‘Wie Is De Mol’

Tien kandidaten vertrokken naar het betoverende Oman, ogenschijnlijk voor een nieuw spelprogramma. De deelnemers wisten echter niet dat ze aan het populaire Wie Is De Mol mee zouden doen. Hoewel de groep dus bestaat uit onbekende kandidaten, blijft het spel verder zoals we gewend zijn. De deelnemers moeten opdrachten uitvoeren in valleien, op hagelwitte stranden en in zandduinen, waarbij er één iemand is die probeert zo min mogelijk geld in de pot te brengen.

Normaal gesproken gebeurt dit onder leiding van Rik van de Westelaken, nu is het Hila Noorzai die de presentatie op zich neemt. Je kunt haar kennen van EenVandaag, maar ook van het 22ste seizoen van WIDM. Ook goed om te weten: de afleveringen worden niet uitgezonden op tv. Je kunt ze in plaats daarvan streamen op NLZIET (via NPO Start).

📺 Altijd alles weten over de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Uitzendschema van het seizoen

De eerste twee afleveringen verschijnen op vrijdag 28 juni op NPO Start. Vanaf dan kijk je vier weken lang naar twee afleveringen per week. Dit alles levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024

Synopsis: Wie Is De Mol, AVROTROS

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.