Wie is de Mol aflevering 3 | Wie is eruit, Nikkie of Robèrt?

De kijkers van Wie is de Mol? aflevering 3 zijn met een grote cliffhanger achtergebleven: wie is eruit, Nikkie of Robèrt? Een aantal fans lijkt duidelijk bewijs te hebben gevonden: Nikkie heeft het toneel verlaten.

Wie is de Mol? aflevering 3

In aflevering 3 werd de kijker met het grote vraagstuk achtergelaten wie de mol zeker niet is, visagiste Nikkie de Jager of bakker Robèrt van Beckhoven. Aan de hand van beelden van de twee deelnemers en het rode licht dat van één van de torens af kwam, hebben kijkers thuis weten uit te vinden dat Nikkie in Wie is de Mol? aflevering 4 niet terug zal keren. Zij is namelijk gezien op het Plaza de la Libertad, waar ook de rode straal vandaan komt.

Is Nikkie of Robèrt eruit na Wie is de Mol aflevering 3?

Het lijkt er dus sterk op dat Nikkie na de derde aflevering uit de strijd is. Dat is jammer nieuws voor haar fans, maar gelukkig zien we Robèrt gewoon weer terug tijdens Wie is de Mol aflevering 4!

Aanbod Netflix / Videoland / Ziggo GO Movies & Series / Amazon Prime Video

Wie is de Mol is voor iedereen terug te kijken via NPO Start. Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online.