Waar kun je ‘Wie Is De Mol?’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel Nederlandse tv-kijkers volgen wekelijks de nieuwe uitzending van Wie Is De Mol?, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Wie Is De Mol?’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op zaterdag bij NPO 1 om 20:30 uur de nieuwste aflevering van WIDM uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om alle seizoenen te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Wie Is De Mol? bij NLZIET. Alle afleveringen van de serie zijn hier te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van NPO Start. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft WIDM niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, maar de Amerikaanse variant wel.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Wie Is De Mol?. Daarom kun je het programma er niet kijken.

Verhaal en trailer van WIDM

In Wie is de Mol? proberen kandidaten met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal, maar met de aanwezigheid van de Mol in de groep is dit niet gemakkelijk. Ongemerkt zal hij de boel saboteren, zodat de winst zo laag mogelijk blijft. Lukt het de kandidaten om de Mol te ontmaskeren?

Streaming informatie over de serie

TitelWie Is De Mol?
Jaar1999-
SoortSerie
Duur23 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow, Reality
CastRanomi Kromowidjojo, Jurre Geluk, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Annick Boer, Nabil Aoulad Ayad, Anke de Jong, Sander de Kramer, Soy Kroon, Froukje de Both

Synopsis: NLZIET