Dit zijn de deelnemers aan het nieuwe seizoen van ‘Wie Is De Mol’

Nadat we eerder dit jaar de Mol hebben ontmaskerd, keert Wie Is De Mol terug voor een nieuw seizoen. Speciaal voor het 25-jarige jubileum is het programma terug met een nieuwe reeks. Dit keer doen er echter geen BN’ers mee, maar onbekende Nederlanders. Maar wie zijn de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Wie Is De Mol’ keert terug voor een nieuw seizoen

Eerder dit jaar werd Anna Gimbrère als de Mol ontmaskerd. Hierna konden we direct genieten van een nieuw zinderend seizoen van de Belgische De Mol. We zijn nog lang niet klaar, want er komt een nieuw seizoen aan. Het gaat om een speciale jubileumeditie met onbekende Nederlanders. Tien kandidaten zijn vertrokken naar het betoverende Oman voor een nieuw spelprogramma. Daar blijken ze ineens onderdeel uit te maken van het immens populaire Wie is de Mol?.

Dit zijn de deelnemers

Het nieuwe seizoen gaat de Belgische De Mol achterna. In het programma zien we namelijk alleen maar onbekende deelnemers terug. Maar wie zijn deze kandidaten? Van links naar rechts op de foto: opsporingsambtenaar Ben (31 jaar), operationeel manager Nyree (36 jaar), horecaeigenaar Jelmer (40 jaar), leerkracht basisonderwijs Simone (34 jaar), coach/trainer Tessa (37 jaar), innovatieafdeling bankmedewerker Johan (33 jaar), mariene ecoloog Kars (28 jaar), studente kunstdocent Emma (24 jaar), presentator Tiemen (27 jaar) en tandarts Anne-Britt (27 jaar).

Wie Is De Mol deelnemers kandidaten nieuw seizoen 2024
Programma: ‘Wie Is De Mol’ (1999-) | Beeld: Joy Hansson via AVROTROS

Dit kunnen we verwachten van het jubileumseizoen

Het spel is verder zoals we het gewend zijn. De kandidaten moeten opdrachten uitvoeren in valleien, op hagelwitte stranden en in zandduinen, waarbij er één iemand is die probeert zo min mogelijk geld in de pot te spelen. Normaal gesproken gebeurt dit onder leiding van Rik van de Westelaken, nu is het Hila Noorzai die de presentatie op zich neemt. Je kunt haar kennen van EenVandaag, maar ook van het 22ste seizoen van WIDM. Ook goed om te weten: de afleveringen worden niet uitgezonden op tv. Je kunt ze in plaats daarvan streamen op NLZIET (via NPO Start).

Datum waarop het seizoen begint

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. De eerste aflevering verschijnt op vrijdag 28 juni 2024 op NPO Start. Goed nieuws, want je kunt op deze datum direct naar de eerste twee afleveringen kijken.

Uitzendschema van het programma

De eerste twee afleveringen verschijnen dus op vrijdag 28 juni op NPO Start. Vanaf dan kijk je vier weken lang naar twee afleveringen per week. De laatste twee afleveringen, waaronder de finale verschijnt op vrijdag 19 juli 2024 online. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024

Meer informatie over de serie

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol?
Jaar1999-
SoortSerie
Duur25 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorRik van de Westelaken, Hila Noorzai
KandidatenBen, Nyree, Jelmer, Simone, Tessa, Johan, Kars, Emma, Tiemen, Anne-Britt

Synopsis: AVROTROS

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.