Dit vonden kijkers van de eerste aflevering van Wie is de Mol 2023: “Heerlijke seizoensopening”

Zaterdagavond was het zover: de allereerste aflevering van Wie is de Mol? van dit jaar. Ruim 2,66 miljoen kijkers zaten voor de buis voor de start van seizoen 23. Maar wat vonden we er eigenlijk van? En hebben kijkers al de eerste grote hints gespot? Hieronder vind je een greep uit de eerste reacties op Wie is de Mol 2023.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Kijkers zijn enorm enthousiast over eerste aflevering ‘Wie is de Mol?’

Zaterdag 7 januari ging het gloednieuwe seizoen van Wie is de Mol van start op NPO 1. Tien weken lang mogen we met zijn allen gissen naar de identiteit van de Mol, die in de allereerste aflevering ten overstaan van de andere kandidaten én het publiek te horen kreeg dat hij de boel mag gaan saboteren. Spannend!

De kijkers waren over het algemeen erg te spreken over het begin. Een aantal mensen vergeleek deze eerste aflevering zelfs met de legendarische opening van het achttiende seizoen, toen Jan Versteegh de Mol was en de kandidaten allemaal in een ander land begonnen. Ook de groep kandidaten valt tot nu toe erg in de smaak. Wel was er online kritiek op de vele gelijkenissen met de Vlaamse Mol. Hieronder hebben we een aantal interessante reacties voor je verzameld.

Eerste hints ‘Wie is de Mol 2023’ ook al gespot

Op Twitter kun je natuurlijk niet alleen terecht voor leuke reacties op de afleveringen zelf, maar proberen de zogeheten Molloten ook de grootste hints uit de aflevering te pikken. Dit betekent dat het na zaterdag alweer theorieën en speculaties regende onder kijkers. Hieronder hebben we alvast een aantal interessante hints op een rijtje gezet.

‘Wie is de Mol’ gemist? Bij NLZIET kun je de serie terugkijken

Vanaf 7 januari tot 11 maart gaan de tien kandidaten onder leiding van Rik van de Westelaken de strijd aan om de identiteit van de saboteur te ontmaskeren. Heb je de uitzending gemist of ben je na het lezen van de eerste reacties enthousiast geworden en wil je de eerste aflevering ook zien? Omdat Wie is de Mol door de AVROTROS gemaakt is en dus onderdeel uitmaakt van het aanbod van de NPO kun je het hier bij NLZIET terugkijken. Je kunt momenteel de eerste 14 dagen gratis kijken.

Iedere zaterdag wordt er bovendien op de NPO 1 een gloednieuwe aflevering uitgezonden. Hieronder vind je het precieze uitzendschema op tv.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag7 januari 202320:30 uur
2Zaterdag14 januari 202320:30 uur
3Zaterdag21 januari 202320:30 uur
4Zaterdag28 januari 202320:30 uur
5Zaterdag4 februari 202320:30 uur
6Zaterdag11 februari 202320:30 uur
7Zaterdag18 februari 202320:30 uur
8Zaterdag25 februari 202320:30 uur
9Zaterdag4 maart 202320:30 uur
10Zaterdag11 maart 202320:30 uur

Meer informatie over het programma

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

TitelWie is de Mol?
Jaar1999-
SoortSerie
Duur23 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorRik van de Westelaken
KandidatenRanomi Kromowidjojo, Jurre Geluk, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Annick Boer, Nabil Aoulad Ayad, Anke de Jong, Sander de Kramer, Soy Kroon, Froukje de Both

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.