Waar kun je de film ‘Wicked Little Letters’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Wicked Little Letters (2023) online kijken kunnen. In deze komedie vallen er in een Brits dorpje ineens allemaal obscene brieven op de mat. De schuld wordt in de schoenen geschoven van de grofgebekte Rose, maar is zij wel de echte dader? Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Wicked Little Letters’ (2023) online kijken?

Wicked Little Letters draait sinds 7 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Wicked Little Letters bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Wicked Little Letters niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxWicked Little Letters is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Wicked Little Letters op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Wicked Little Letters’ (2023)

Dear Edith, you foxy ass old whore … Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

Streaming informatie over de film

TitelWicked Little Letters
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Mysterie
RegisseurThea Sharrock
CastOlivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Hugh Skinner, Malachi Kirby, Gemma Jones, Lolly Adefope, Eileen Atkins, Alisha Weir

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.