Seizoen 3 van ‘Who Killed Sara?’ staat vanaf nu op Netflix

Op 24 maart 2021 verscheen het eerste seizoen van de Mexicaanse misdaadserie Who Killed Sara? op Netflix en nog geen twee maanden later, op 19 mei 2021, kwam het tweede seizoen al online. De serie wist na beide releases de eerste positie in de Netflix Top 10 te behalen en inmiddels is de komst van een derde set afleveringen een zekerheid. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt ‘Who Killed Sara?’ seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt ‘Who Killed Sara?’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

We hebben slechts 2 maanden moeten wachten tot de lancering van seizoen 2 na het uiterst succesvolle eerste deel van Who Killed Sara? op Netflix. Helaas was al direct duidelijk dat de kans groot was dat het derde seizoen niet even vlot zou volgen.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en blijkt dat de releasedatum van het vervolgseizoen geprikt is. In de trailer die door Netflix werd gedeeld, werd duidelijk dat woensdag 18 mei 2022 de dag zal zijn dat het derde seizoen van de Mexicaanse hitserie op de streamingdienst te zien zal zijn. Om 09:00 uur ‘s ochtends verschijnen alle afleveringen gelijktijdig online. Het aftellen kan dus beginnen!

Waar gaat het verhaal van ‘Who Killed Sara?’ over?

In dit laatste seizoen, waarin vijanden bondgenoten worden, krijgt Alex een antwoord op de vraag die hem al jaren kwelt: wat is er echt met Sara gebeurd? Net toen we dachten dat het Marifer was die Sara vermoordde door de touwen van de parachute door te snijden, werd alles op zijn kop gezet aan het einde van seizoen 2. In een onverwachte en mysterieuze scène onthult Nicandro dat Marifer niet degene was die de misdaad pleegde, maar dat “it was really us” het gedaan hebben. Maar wie dan? En waarom? Eindelijk zullen alle vragen die in de hele serie werden gesteld worden beantwoord in dit derde en laatste seizoen – het meest verrassende en explosieve tot nu toe! En het belangrijkste… Wat is er echt gebeurd met Sara?

Titel¿Quién Mató a Sara? / Who Killed Sara?
Jaar2021
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalSpaans
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
MakerJosé Ignacio Valenzuela
CastManolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Alejandro Nones, Ximena Lamadrid, Ela Velden, Luis Roberto Guzmán
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een ‘Who Killed Sara?’ seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous af voor de Mexicaanse hitserie, want er zal na seizoen 3 geen vierde set afleveringen van ¿Quién Mató a Sara? worden gemaakt. We zijn dus aan het aftellen naar het slotstuk van de show.

Welke teaser of trailer is er van ‘Who Killed Sara?’ seizoen 3?

Netflix heeft inmiddels de trailer gedeeld van het derde en allerlaatste seizoen van ‘Who Killed Sara?’. De beelden zijn hieronder direct te bekijken.

Who Killed Sara?: Season 3 | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie ‘Who Killed Sara?’ online kijken?

    De Mexicaanse serie ‘Who Killed Sara?’ is op dit moment alleen op Netflix te zien in Nederland. Hij is dus niet te streamen zijn via HBO Max, Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 3 van ‘Who Killed Sara?’ op Netflix in Nederland?

    Het derde en laatste seizoen van ‘Who Killed Sara?’ komt op woensdag 18 mei 2022 naar Netflix. Vanaf 09:00 uur ‘s ochtends (Nederlandse tijd) zullen alle afleveringen te streamen zijn bij de videodienst.


Synopsis: Netflix