Spannende misdaadserie van ‘The Crown’-makers nu te zien op Netflix

Als een Britse lerares die in Barcelona woont op een dag boodschappen gaat doen en in een heftige overval terechtkomt, blijkt ze niet te zijn wie ze zegt dat ze is… Wie ze dan wel is zie je in de splinternieuwe misdaadserie Who Is Erin Carter? op Netflix. De complete serie is nú te bingewatchen.

📺 Benieuwd welke series er nog meer op de planning staan? Bekijk ons artikel met alle nieuwe films en series op Netflix per maand.

Mysterie en spanning in ‘Who Is Erin Carter?’

De Britse Erin Carter heeft het prima voor elkaar. Ze werkt als invaller op een Spaanse school, woont met haar man en dochtertje in een fijn huis dichtbij Barcelona en heeft het prima naar haar zin in Spanje. Maar dan loopt ze op een dag door de supermarkt en vindt daar een gewapende overval plaats.

Erin blijkt een ware vechtersbaas te zijn die eigenhandig afrekent met de overvallers. Als een van hen haar lijkt te herkennen, blijkt al snel dat dat misschien niet het beste idee was. Erin zal moeten vechten om haar familie te beschermen… en om haar ware identiteit verborgen te houden.

Drie redenen om deze serie te kijken:
1️⃣ Van de makers van The Crown en de intrigerende miniserie Behind Her Eyes
2️⃣ De hoofdrol is voor Evin Ahmad, die ook al indruk wist te maken in Snabba Cash
3️⃣ Vindt plaats in de prachtige straten van Barcelona

‘Who Is Erin Carter?’ is nu te bingen

Benieuwd naar de serie? Netflix heeft op donderdag 24 augustus alle zeven afleveringen aan het aanbod toegevoegd. Je kunt dus direct beginnen met bingen. Wil je er eerst meer over weten? Hieronder bekijk je de bloedstollende eerste beelden.

Meer informatie over de serie

Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.

TitelWho Is Erin Carter?
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen, 7 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Thriller, Actie
CastEvin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough, Douglas Henshall, Indica Watson, Pep Ambròs, Susannah Fielding, Charlotte Vega

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.