Waar kun je de film ‘White Men Can’t Jump’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film White Men Can’t Jump (2023) online kijken kunnen. Deze remake van de iconische basketbalfilm uit 1992 draait om twee basketballers die moeten samenwerken om hun dromen waar te maken. De hoofdrollen zijn voor Jack Harlow en Sinqua Walls. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘White Men Can’t Jump’ (2023) online kijken?

White Men Can’t Jump is sinds 19 mei 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga direct naar White Men Can’t Jump bij Disney+. Hier kijk je de film sinds vrijdag 19 mei zonder aanvullende kosten. Ook de originele film uit 1992 kijk je hier op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar White Men Can’t Jump vind je niet in hun aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘White Men Can’t Jump’ (2023)

De gloednieuwe komedie White Men Can’t Jump van 20th Century Studios is een moderne remix van de iconische film over de streetball-cultuur van Los Angeles. Multi-platinum rapper Jack Harlow maakt zijn speelfilmdebuut als Jeremy, voormalig sterspeler wiens carrière vastliep vanwege blessures, en Sinqua Walls als Kamal, ooit een veelbelovende speler die zijn eigen toekomst in de sport deed ontsporen. Ondanks gespannen relaties, financiële druk en interne strijd, werken de twee basketbalspelers – ogenschijnlijk complete tegenpolen – samen voor een laatste kans om hun dromen waar te maken.

White Men Can’t Jump | Official Trailer | 20th Century Studios

Streaming informatie over de film

TitelWhite Men Can’t Jump
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
MakerCalmatic
CastJack Harlow, Sinqua Walls, Teyana Taylor, Laura Harrier, Vince Staples, Myles Bullock

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘White Men Can’t Jump’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film White Men Can’t Jump. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘White Men Can’t Jump’?

    De grootste rollen in de White Men Can’t Jump-remake worden vertolkt door Jack Harlow en Sinqua Walls.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.