Waar kun je de documentaire ‘White Balls on Walls’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze White Balls on Walls (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlandse documentaire gaat over het inclusiever en diverser maken van het Stedelijk Museum in Amsterdam en hoe dit in zijn werk gaat. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de docu ‘White Balls on Walls’ (2022) online kijken?

White Balls on Walls draait sinds 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar White Balls on Walls bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaire is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+White Balls on Walls is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze docu is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETOp dit moment is de White Balls on Walls niet te zien op NLZIET.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is White Balls on Walls nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘White Balls on Walls’ (2022)

Het Stedelijk Museum in Amsterdam wil inclusiever en diverser worden maar dat gaat niet zomaar. In White Balls on Walls toont regisseur Sarah Vos van binnenuit hoe de nieuwe directeur Rein Wolfs en zijn team dit maatschappelijk delicate, urgente en ongemakkelijke veranderingsproces aangaan op de werkvloer en binnen de kunstcollectie. White Balls on Walls van regisseur Sarah Vos onderzoekt het grote ongemak dat ontstaat als een instituut diversiteit nastreeft.

IDFA 2022 | Trailer | White Balls on Walls

Streaming informatie over de film

TitelWhite Balls on Walls
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
RegisseurSarah Vos

Synopsis: Zeppers Film

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.