Waar kun je de film ‘Where The Crawdads Sing’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Where The Crawdads Sing (2022) online kijken kunnen. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Delia Owens en draait om het ‘moerasmeisje’ Kya (Daisy Edgar-Jones). Haar leven verandert als ze twee jonge mannen ontmoet en aangewezen wordt als hoofdverdachte in een moordzaak. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Where The Crawdads Sing’ (2022) online kijken?

Where The Crawdads Sing draait vanaf 28 juli 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gemaakt door Sony Pictures Releasing, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Universal Pictures. Dit valt weer onder NBCUniversal en dus onder Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Where The Crawdads Sing bij Pathé Thuis. Hier is de film sinds 28 september te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Where The Crawdads Sing naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Where The Crawdads Sing niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Where The Crawdads Sing nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Where The Crawdads Sing’ (2022)

Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film. Where the Crawdads Sing het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

De hoofdrollen in Where the Crawdads Sing worden vertolkt door Daisy Edgar-Jones (Normal People) als “Kya Clark”, Taylor John Smith (Sharp Objects) als “Tate Walker”, Harris Dickinson (The King’s Man) als “Chase Andrews”, Michael Hyatt (Snowfall) als “Mabel”, Sterling Macer, Jr. (Double Down) als “Jumpin’” en David Strathairn (Nomadland) als “Tom Milton”. Olivia Newman (First Match) heeft de film geregisseerd naar een scenario van Lucy Alibar (Beasts of the Southern Wild) dat gebaseerd is op het boek van Delia Owens. De film van 3000 Pictures is geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter.

Streaming informatie over de film

TitelWhere The Crawdads Sing
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 5 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,1 uit 7.500 stemmen
RegisseurOlivia Newman
CastDaisy Edgar-Jones, Garret Dillahunt, David Strathairn, Taylor John Smith, Harris Dickinson

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.