When Calls The Heart Seizoen 5 | 1 februari op Netflix

Eindelijk is bekend wanneer When Calls The Heart Seizoen 5 op Netflix zal verschijnen. Vanaf 1 februari kun je weer genieten van je favoriete Canadezen op de streamingdienst in Nederland. Wil je alle afleveringen van When Calls The Heart bij elkaar hebben? Je vindt ze hier!

When Calls The Heart Verhaal

De Hallmark-serie speelt zich een kleine eeuw geleden af in het dorpje Coal Valley in West-Canada. De enige bron die het dorpje nog in stand houdt is de kolenmijn die zich er bevindt. Helaas zal die binnenkort moeten sluiten. Het dorpje Coal Valley verandert van naam in Hope Valley, waar een houtzagerij zal moeten zorgen voor nieuwe hoop. De serie volgt het leven van Elizabeth Thatcher, een welgestelde vrouw die verliefd wordt op Jack Thornton. De relatie tussen de twee is echter alles behalve gemakkelijk. Door de seizoenen heen moeten ze meerdere obstakels overwinnen die op het pad van hen en de dorpsgenoten terechtkomen.

When Calls The Heart Seizoen 5

Het vijfde seizoen van When Calls The Heart zal veel heftige gebeurtenissen met zich meebrengen. Er is nog niet veel bekend over seizoen 5, maar we weten wel dat het minstens net zo spannend en vermakelijk zal worden als de seizoenen die voor zijn gegaan in de serie! Seizoen 5 telt 10 afleveringen en is vanaf 1 februari te zien op Netflix. Het is niet bekend of de kerstspecial die werd uitgezonden op Hallmark rond de kerst van 2018 ook op tussen de gepubliceerde afleveringen staat. Gelukkig is het seizoen niet het laatste, er zal een When Calls The Heart seizoen 6 aankomen. Dat is recentelijk door Hallmark besteld. Yes!

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 5 op Netflix?

When Calls The Heart seizoen 5 is vanaf 1 februari te zien op Netflix. We zullen dan meteen kunnen genieten van alle 10 afleveringen die het nieuwste seizoen van de serie telt!

Trailer

Netflix aanbod

Ben je op zoek je naar het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland. Klik dan hier! Alleen benieuwd naar het Netflix aanbod? Klik dan hier!