‘The Wheel of Time’ is terug! Seizoen 2 ging vanmorgen van start

Alle fans van de fantasyserie The Wheel of Time, opgelet! Nadat we er een behoorlijke tijd op moesten wachten, is het vandaag eindelijk zover. De eerste drie afleveringen van het tweede seizoen zijn verschenen op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dit kunnen we verwachten van ‘The Wheel of Time’ seizoen 2

Misschien ligt het eerste seizoen je nog vers in het geheugen, misschien kan je wel weer een opfrisser gebruiken. We zagen hoe boerenjongen Rand al’Thor ontdekte dat hij een Dragon Reborn is, voorbestemd om de wereld te redden. Het lukte het leger van machtige tovenaressen om hem uit handen van zijn grote tegenstander, de Dark One, te houden.

Maar in het tweede seizoen blijkt dat het kwaad helaas nog niet helemaal geweken is. De jonge vrienden van de Two Rivers worden geconfronteerd met nieuwe en oude dreigingen. Net als in het eerste seizoen gaan we Rosamund Pike (Gone Girl), Daniel Henney (Criminal Minds) en de Nederlandse Josha Stradowski (Hoogvliegers) terugzien in de hoofdrollen. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

The Wheel of Time Season 2 - Official Trailer | Prime Video

Eerste drie aflevering ‘The Wheel of Time’ nu te zien

Op vrijdag 1 september is het tweede seizoen van The Wheel of Time van start gegaan op Amazon Prime Video. De streamingdienst heeft ons direct getrakteerd op maar liefst drie afleveringen, dus je bent de hele vrijdagavond zoet als je wil. Er zullen daarna nog vijf afleveringen volgen. In totaal levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag1 september 2023
2Vrijdag1 september 2023
3Vrijdag1 september 2023
4Vrijdag8 september 2023
5Vrijdag15 september 2023
6Vrijdag22 september 2023
7Vrijdag29 september 2023
8Vrijdag6 oktober 2023

‘The Wheel of Time’ krijgen ook een derde seizoen

Goed om te weten: als de seizoensfinale op vrijdag 6 oktober achter de rug is, is het verhaal van The Wheel of Time nog niet klaar. Prime Video heeft namelijk ook al een derde seizoen aangekondigd.

We hoeven voorlopig dus nog geen afscheid te nemen van de fantasyserie. Wanneer het derde seizoen verschijnt, is nog niet bekend. We houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Meer informatie over de serie

De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren. Vertrouwen ze deze vreemdeling – of elkaar – met het lot van de wereld voor de Duistere uit zijn gevangenis breekt en de Laatste Slag aanvangt.

TitelThe Wheel of Time
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasy, Actie
IMDb7,1 uit 110.000 stemmen
MakerRafe Judkins
CastRosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoë Robins, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Barney Harris

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.