Op déze datum verschijnt het tweede seizoen van ‘The Wheel of Time’

Ben jij ook fan van de fantasyserie The Wheel of Time op Prime Video? Dan wordt je geduld de laatste tijd behoorlijk op de proef gesteld, want na de verschijning van het eerste seizoen in 2021 zijn de nieuwe afleveringen nog steeds niet te bewonderen. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt wanneer de serie terugkeert en dit duurt niet eens zo lang meer.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dit najaar is ‘The Wheel of Time’ seizoen 2 te zien

In 2021 wist Prime Video hoge ogen te gooien met de fantasyserie The Wheel of Time, die door zowel kijkers als critici erg positief ontvangen werd en al “de nieuwe Game of Thrones genoemd werd. Heel snel wisten we daarom al dat er ook een tweede seizoen zou gaan komen, maar wanneer we daar dan van konden genieten was nog niet bekend. Nu weten we het eindelijk: op vrijdag 1 september keert de serie terug.

We moeten dus nog iets langer geduld hebben. Gelukkig heeft Prime Video ook al duidelijk gemaakt dat het na de nieuwe afleveringen nog niet gedaan is met de serie. Zij hebben het derde seizoen namelijk al aangekondigd. We hoeven voorlopig dus nog geen afscheid te nemen van de fantasyserie.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Hier gaat het tweede seizoen van ‘The Wheel of Time’ over

In het eerste seizoen zagen we hoe boerenjongen Rand al’Thor ontdekt dat hij een Dragon Reborn is, voorbestemd om de wereld te redden. Hij werd beschermd door een leger van machtige tovenaressen en zo uit handen van zijn grote tegenstander, de Dark One, gehouden. Nu blijkt dat het kwaad helaas nog niet helemaal overwonnen is. De jonge vrienden van de Two Rivers worden geconfronteerd met nieuwe en oude dreigingen.

Uiteraard maken de bekende gezichten uit het eerste seizoen, waaronder Rosamund Pike (Gone Girl), Daniel Henney (Criminal Minds) en de de Nederlandse Josha Stradowski (Hoogvliegers), weer hun opwachting in de nieuwe afleveringen.

Meer informatie over de serie

De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren. Vertrouwen ze deze vreemdeling – of elkaar – met het lot van de wereld voor de Duistere uit zijn gevangenis breekt en de Laatste Slag aanvangt.

TitelThe Wheel of Time
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasy, Actie
IMDb7,1 uit 110.000 stemmen
MakerRafe Judkins
CastRosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoë Robins, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Barney Harris

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.