Emma Thompson en Lily James schitteren nu in déze heerlijke romcom

Topactrices Emma Thompson en Lily James verschenen begin dit jaar samen op het witte doek in What’s Love Got To Do With It? en deze heerlijke romcom heeft nu eindelijk zijn weg gevonden naar je eigen thuisbioscoop. Pathé Thuis voegde hem namelijk op vrijdag 7 juli toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘What’s Love Got To Do With It?’

Zoe is een ervaren documentairemaker die geïntrigeerd raakt door het verhaal van haar voormalige beste vriend Kazim. Hij heeft namelijk een Pakistaanse achtergrond en heeft zelf gekozen voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk. Zoe besluit dit hele proces vast te leggen, maar komt gaandeweg voor een moeilijk vraagstuk te staan. Want wíl ze eigenlijk wel dat Kazim met een ander trouwt? En is liefde wel iets wat je kan creëren… of wegdrukken?

De hoofdrollen van What’s Love Got To Do With It? worden vertolkt door Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again), Emma Thompson (Love Actually) en Shazad Latif (Star Trek: Discovery). Kijkers waren razend enthousiast over de film en noemden hem onder meer vermakelijk, hartverwarmend en grappig.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topactrices Lily James en Emma Thompson in de hoofdrollen
2️⃣ Kijkers zijn razend enthousiast; 90% van de Rotten Tomatoes-stemmers vindt het een aanrader
3️⃣ Heerlijk verhaal dat in de recensies authentiek en relevant genoemd wordt

‘What’s Love Got To Do With It?’ kwam vandaag naar Pathé Thuis

Op vrijdag 7 juli voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de romcom toe aan het aanbod. Vanaf vandaag kun je hem dus kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van What’s Love Got To Do With It? en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT? - Official Trailer - Starring Lily James, Emma Thompson, Shazad Latif

Meer informatie over de film

Dertigers en jeugdvrienden Zoe (Lily James) en Kazim (Shazad Latif) lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire. Maar gaandeweg slaan de twijfels toe en komen ze voor een moeilijke beslissing: zullen ze hun hart volgen, of hun hoofd? Tegelijkertijd heeft Zoe haar eigen digitale dating perikelen en moet ze omgaan met haar bemoeizuchtige moeder Cath (Emma Thompson).

TitelWhat’s Love Got to Do with It?
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 49 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurShekhar Kapur
CastEmma Thompson, Lily James, Shazad Latif, Asim Chaudry, Shabana Azmi, Sajal Ali

Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.