Marvel-serie ‘What If…?’ is terug met een splinternieuw seizoen

Marvel-fans genoten in 2021 massaal van het eerste seizoen van de animatieserie What If…?, waarin allerlei iconische momenten uit de superheldenreeks herschreven werden. Na lang wachten is het nu eindelijk tijd voor nieuwe afleveringen. Op Disney+ is vanmorgen het begin van seizoen 2 verschenen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 2 van ‘What If…?’ is gestart

Vanmorgen heeft Disney+ de allereerste aflevering van What If…? seizoen 2 live gezet. Hierin is Jeffrey Wright terug als The Watcher en worden belangrijke momenten uit het Marvel Cinematic Universe opnieuw op een geheel nieuwe manier weergegeven. Ook deze keer zullen er bekende stemmen voorbij komen van bijvoorbeeld Chris Hemsworth als Thor en Benedict Cumberbatch als Dr. Strange.

Kijk je uit naar de serie, dan hebben we goed nieuws: je hoeft niet lang te wachten op de rest van het seizoen. Vanaf vandaag, vrijdag 22 december, zet Disney+ namelijk iedere dag een gloednieuwe aflevering online. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Vrijdag 22 december 202309:00 uur ’s ochtends
2Zaterdag23 december 202309:00 uur ’s ochtends
3Zondag24 december 202309:00 uur ’s ochtends
4Maandag25 december 202309:00 uur ’s ochtends
5Dinsdag26 december 202309:00 uur ’s ochtends
6Woensdag27 december 202309:00 uur ’s ochtends
7Donderdag28 december 202309:00 uur ’s ochtends
8Vrijdag29 december 202309:00 uur ’s ochtends
9Zaterdag30 december 202309:00 uur ’s ochtends

Ook ‘What If…?’ seizoen 3 staat al op de planning

Met de negen afleveringen waar we de komende week van kunnen genieten, komt What If…? gelukkig nog niet tot een einde. Marvel heeft namelijk bevestigd dat er ook een derde seizoen gemaakt gaat worden.

Wanneer dit seizoen zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer informatie over de serie

The Watcher vervolgt de reis als onze gids door het onmetelijke multiversum en introduceert gloednieuwe en bekende gezichten in het Marvel Cinematic Universe. De animatie- anthologiereeks onderzoekt, herbeleeft en verandert klassieke Marvel Cinematic-momenten met een ongelooflijke stemmencast, waaronder een groot aantal sterren die hun iconische rol opnieuw vertolken.

TitelWhat If…?
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Superhelden, Actie, Avontuur
CastJeffrey Wright

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.