Westworld seizoen 3 komt op 15 maart

Één van de populairste HBO series van dit moment is het futuristische Westworld! Na jarenlang wachten is het nu eindelijk tijd om je klaar te maken voor de komst van Westworld seizoen 3. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en de streamingdienst om Westworld S3 op te kijken!

Waar gaat het verhaal van Westworld over?

Het futuristische pretpark Westworld is een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden die “Hosts” worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die “Nieuwkomers” (of ook “Gasten”) worden genoemd. De Nieuwkomers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent honderd verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen.Maar dan beginnen de robots plotseling verontrustend gedrag te vertonen…

Op IMDb wordt de serie Westworld beoordeeld met een 8.7 uit 10.

Waar zal het derde deel van de serie te zien zijn?

We krijgen vaak de vraag waar de serie Westworld te zien zal zijn. We kunnen natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat licenties niet van de ene naar de andere streamingdiensten zullen verschuiven, of dat er nieuwe streamingdiensten in de markt zullen komen met exclusieve rechten, maar we hebben wel een indicatie voor je.

Komt seizoen 3 van Westworld op Netflix?

Helaas lijkt het er niet op dat het derde deel van de serie op Netflix Nederland te zien zal zijn. Momenteel heeft het bedrijf VodafoneZiggo namelijk de exclusieve rechten voor HBO content in handen. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan zullen we het direct op Streamwijzer laten weten.

Komt seizoen 3 van Westworld op Ziggo Movies & Series?

Gelukkig zal het derde seizoen van Westworld wel op Ziggo Movies & Series te zien zijn! Door een abonnement bij de streamingdienst af te sluiten kun je doorgaans één dag later dan in de Verenigde Staten kijken naar je favoriete films en series van HBO.

Via deze pagina krijg je een abonnement op Ziggo Movies & Series.

Komt seizoen 3 van Westworld op HBO Max?

De nieuwe streamingdienst van WarnerMedia – HBO Max – wordt in mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten. Het is zeer waarschijnlijk dat deze streamingdienst de exclusieve rechten voor HBO content voor zichzelf houdt wanneer deze naar Nederland zal komen. Of en wanneer het video on demand-platform zich hier vestigt, is echter nog de vraag. Hierover houden we je op de hoogte op de pagina over HBO Max.

Wanneer begint Westworld seizoen 3?

Wanneer begint Westworld seizoen 3?

HBO heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van Westworld op 15 maart 2020 zal beginnen. Dat betekent dat het waarschijnlijke uitzendschema via Ziggo Movies & Series (onder voorbehoud) is dat vanaf 16 maart elke maandag een nieuwe aflevering op de streamingdienst te zien zal zijn.

Westworld | Season 3 – Date Announce | 2020 (HBO)

Komt er een Westworld seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Het lijkt erop dat er een vierde en zelfs vijfde seizoen van Westworld zullen volgen, omdat HBO President Casey Bloys volgens NME heeft gezegd dat de makers Jonathan Nolan and Lisa Joy een contract voor deze twee seizoenen hebben getekend.

Welke teaser of trailer is er van Westworld seizoen 3?

Maak je klaar voor de komst van het derde seizoen van Westworld met de onderstaande trailer, waarin we zien dat Aaron Paul het toneel betreedt!