Waar kun je de serie ‘Westworld’ (uit 2016) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Westworld online kijken kunt (de populaire sciencefictionserie uit 2016 die een 8,5 krijgt op IMDb). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals HBO Max, Ziggo Movies & Series, Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Westworld’ uit 2016 online kijken?

Voorheen was het mogelijk om via HBO Max in Nederland naar alle vier de seizoenen van de razend populaire serie Westworld te kijken, maar in december 2022 werd de serie uit het aanbod verwijderd. Zie ook de tweet onder deze tabel voor de officiële reactie van de klantenservice op deze plotselinge verdwijning van het sci-fi kijkcijferkanon. Momenteel is het enkel nog mogelijk om deze titel op schijf te bestellen, want hij is niet in het aanbod van een streamingdienst in Nederland te vinden.

💿 Bol.com➡️ Ga meteen naar Westworld bij Bol.com. Hier kun je de DVD en Blu-ray van elk beschikbaar seizoen online bestellen.
💿 Amazon.nl➡️ Ga meteen naar Westworld bij Amazon. Ook deze webwinkel biedt zowel de DVD als Blu-ray van alle vier de seizoenen aan op het moment van schrijven.
❓ HBO MaxAlle vier de seizoenen van deze serie waren bij de streamingdienst te zien, maar in december verdwenen ze plotseling. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, de afleveringen weer terug zullen keren.
Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Westworld helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft deze serie helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je Westworld jammer genoeg niet zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelWestworld
SoortSerie
Jaar2016-2022
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Sci-Fi
IMDb8,5 uit 506.000 stemmen
CastEvan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Ed Harris, Luke Hemsworth, James Marsden, Angela Sarafyan, Rodrigo Santoro