West Ham – Manchester United: live kijken op tv en online | 7 mei 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 35 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je West Ham – Manchester United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023 om 20:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in London: London Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

West Ham – Manchester United online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 7 mei 2023 om 20:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 35 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit London en de tegenstanders uit Manchester wordt zondag om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar West Ham – Manchester United bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal één maand gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van West Ham en Manchester United tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen West Ham vs. Manchester United staat zondag om 20:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling West Ham: nog niet bekend

🚌 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd West Ham vs. Manchester United

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor West Ham United – Manchester United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘West Ham Manchester United Premier League 7 mei 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏁Manchester City7632 🔻🔻✅ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal7533 🔻❌ ➖ ➖ ➖ ✅
3 🏁Newcastle United6533 🔻✅ ✅ ✅ ❌ ✅
4 🏁👉 Manchester United6332 🔻🔻✅ ➖ ✅ ✅ ✅
5 🏳️Liverpool5633 🔻✅ ✅ ✅ ✅ ➖
6Tottenham Hotspur5434❌ ➖ ❌ ❌ ✅
7Aston Villa5434❌ ✅ ➖ ✅ ✅
8Brighton & Hove Albion5231 🔻🔻🔻✅ ❌ ✅ ❌ ✅
9Brentford5034✅ ✅ ➖ ❌ ❌
10Fulham4533 🔻❌ ❌ ✅ ✅ ❌
11Crystal Palace4034✅ ❌ ➖ ✅ ✅
12Chelsea3932 🔻🔻❌ ❌ ❌ ➖ ❌
13AFC Bournemouth3934✅ ✅ ❌ ✅ ✅
14Wolverhampton Wanderers3734❌ ✅ ❌ ✅ ✅
15👉 West Ham United3433 🔻❌ ❌ ✅ ➖ ✅
16Leeds United3034❌ ➖ ❌ ❌ ❌
17Nottingham Forest3034❌ ✅ ❌ ❌ ❌
18 🚩Leicester City2933 🔻➖ ✅ ❌ ❌ ❌
19 🚩Everton2833 🔻❌ ➖ ❌ ❌ ➖
20 🚩Southampton2434❌ ❌ ➖ ❌ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.