De film Werk ohne Autor (2018) kun je sinds 14 december 2019 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Drama. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Florian Henckel von Donnersmarck en een cast van onder andere Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer.

→ Ga direct naar Werk ohne Autor (2018) op Film1 🍿

Verhaal van Werk ohne Autor (2018)

Oscargenomineerd drama van Florian Henckel von Donnersmarck (Das Leben der Anderen) waarin kunstenaar Kurt na zijn vlucht naar West-Duitsland niet loskomt van de hoogleraar die een dubieuze rol speelde tijdens de WOII en in de DDR.

Wil je graag Werk ohne Autor op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

Werk ohne Autor (2018) op Film1 in Nederland

Titel: Werk ohne Autor
Jaar: 2018
Categorie: Drama
Director: Florian Henckel von Donnersmarck
Cast: Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 14 december 2019
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of Werk ohne Autor ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.