Nieuwe horrorkomedie ‘Werewolves Within’ (2021) is nu te zien op Pathé Thuis, alléén vandaag met 40% korting

De op een videospel gebaseerde horrorkomedie Werewolves Within van regisseur Josh Ruben is vanaf vandaag (dinsdag 15 maart 2022) online te zien bij de streamingdienst Pathé Thuis. De film is alléén op deze eerste dag te bekijken met een introductiekorting van 40% voor €2,99, waarna vervolgens de gebruikelijke prijs vanaf €4,99 opnieuw zal gelden.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Werewolves Within’ is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

De komische horrorfilm Werewolves Within, gebaseerd op het gelijknamige videospel, ging op 16 juni 2021 in première bij de Tribeca Film Festival. De film is door critici positief ontvangen en werd de hoogst scorende film gebaseerd op een videospel op zowel Rotten Tomatoes en Metacritic. Alleen vandaag betaal je slechts €2,99 voor het huren van deze titel, ter gelegenheid van de lancering. Daarna is de film vanaf €4,99 te huur, maar je kunt hem ook kopen voor €9,99. Bij het huren van de film zal de titel tot 30 dagen in je account beschikbaar zijn. Zodra je de film bent begonnen heb je tot maximaal 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Overigens is dit niet de eerste en ook zeker niet de laatste grote release van maart. Pathé Thuis lanceerde deze maand namelijk al The Matrix Resurrections, Ghostbusters: Afterlife en The Boy Behind the Door, maar ook Spider-Man: No Way Home en House of Gucci zijn nog onderweg naar de videodienst.

Productie en cast van Werewolves Within

Terwijl het videospel waar de film op is gebaseerd zich afspeelt in een middeleeuwse dorp, is de locatie van de film juist verplaatst naar de hedendaagse tijd en in New York’s Hudson Valley opgenomen. Dat is net buiten het stadje Woodstock.

De regie werd door Josh Ruben op zich genomen. Hij is een geprezen regisseur die eerder sketches voor de ‘Late Late Show’ met James Corden en de film Scare Me (2020) voor zijn rekening nam. Sam Richardson schittert in de hoofdrol en hij is bekend van onder andere de serie Veep en de films Mike and Dave Need Wedding Dates (2016) en We’re the Millers (2013).

‘Werewolves Within’ (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Een boswachter krijgt een baan als opzichter in een klein stadje. Als er een dode inwoner gevonden wordt realiseert hij zich dat er iets vreemds aan de hand is.

TitelWerewolves Within
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 37 minuten
CategorieKomedie, Horror, Mysterie, Thriller
RegisseurJosh Ruben
CastSam Richardson, Milana Vayntrub, George Basil, Sarah Burns Sarah Burns

Synopsis: Pathé Thuis

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.