Dit is de volledige Fight Card van Glory Collision 6

Op zaterdag 4 november is het zo ver: dan keert kickbokslegende Rico Verhoeven terug in de ring. Tijdens Glory Collision 6 neemt hij het op tegen Tariq Osaro om zijn zwaargewichttitel te verdedigen. Het gevecht zal gehouden worden in de GelreDome in Arnhem, tevens het stadion van voetbalclub Vitesse. Naast de comeback van Verhoeven staan er nog veel meer spectaculaire gevechten op de fight card. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Vanaf 18:00 uur zijn alle matches live te volgen bij Videoland.

Terugkeer van Rico Verhoeven bij GLORY

Alle ogen zijn gericht op Rico Verhoeven bij Glory Collision 6. Het kickboksicoon maakt tijdens het evenement zijn langverwachte comeback bij GLORY. Het is de eerste keer dat de wereldkampioen zijn titel zal verdedigen sinds oktober 2021. Toen nam hij het op tegen Jamal Ben Saddik. Nadat de kickbokser een breuk opliep en het bloed van zijn gezicht gutste, wist hij zijn tegenstander laat in het gevecht te stoppen. Door deze overwinning verdedigde Verhoeven voor de 10e keer zijn zwaargewichttitel.

Nu stapt hij opnieuw de ring in. Ditmaal neemt hij het op tegen interim-kampioen Tariq Osaro. Eigenlijk zou de wereldkampioen al eerder dit jaar terugkeren in de ring. Daar zou hij vechten tegen de Kroaat Antonio Plazibat. Door een zware knieblessure van Verhoeven kon het gevecht helaas niet plaatsvinden. Op 4 november keert de Nederlandse vechter dus echter weer terug. Een gevecht waar liefhebbers, maar ook zeker Verhoeven zelf, enorm naar uitkijken.

Fight card: alle gevechten tijdens Glory Collision 6

Naast de strijd tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro staan er nog veel meer titelgevechten op de planning. Donegi Abena zou zijn lichtgewichttitel verdedigen tegenover Tarik Khbabez. Tijdens een training brak Khbabez echter zijn duim, waardoor hij helaas niet meer in actie kan komen. De 22-jarige Mohamed Touchassie zal hem in de ring vervangen. Tevens zal Donovan Wisse zijn titel in de middelgewicht-klasse proberen te behouden. De kickbokser staat lijnrecht tegenover Michael Boapeah. In de tabel hieronder is de gehele fight card van Glory Collision 6 te vinden, inclusief de prelims die al vanaf 17:00 uur op YouTube te zien zijn.

Deelnemer 1Deelnemer 2KlasseType
🇳🇱 Rico Verhoeven🇳🇬 Tariq OsaroGLORY Heavyweight titelFight Card
🇸🇷 Donegi Abena🇲🇦 Mohamed TouchassieGLORY Light Heavyweight titelFight Card
🇸🇷 Donovan Wisse🇬🇭 Michael BoapeahGLORY Middleweight titelFight Card
🇲🇦 Hamicha🇫🇷 Diaguely CamaraWelterweightFight Card
🇹🇷 Serkan Ozcaglayan🇨🇭 Ulric BokemeMiddleweightFight Card
🇲🇦 Ibrahim El Bouni🇷🇴 Stefan LatescuLight HeavyweightFight Card
🇳🇱 Jay Overmeer🇳🇱 Chico KwasiWelterweightFight Card
🇲🇽 Abraham Vidales🇩🇪 Ahmad Chikh MousaFeatherweightFight Card
🇲🇦 Iliass Hammouche🇨🇱 Ivan GalazMiddleweightFight Card
🇳🇱 Don Sno🇷🇸 Andrija StankovicWelterweightPreliminary Card
🇳🇱 Robin Ciric🇲🇦 Ismael OuzgniWelterweightPreliminary Card
🇳🇱 Figuereido Landman🇲🇦 Soufian-Aoulad AbdelkhalekWelterweightPreliminary Card

Waar kan ik naar Glory Collision 6 kijken?

Uiteraard wil je geen enkel gevecht missen tijdens Glory Collision 6, waardoor je je vast afvraagt waar je alle duels op tv en online kijken kunt. Op tv worden de gevechten helaas niet uitgezonden. Je bent dus aangewezen op de streamingdienst Videoland, waar je op zaterdag 4 november vanaf 18:00 uur live naar alle wedstrijden kunt kijken. De presentatie zal in handen zijn van Mark Schaaf. Tijdens het evenement wordt hij ondersteund door voormalig kickboksers Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Zij zullen als analisten verslaggeving van alle duels verzorgen.

Het is overigens wél mogelijk om de wedstrijd via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten de sportevenementen om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.