Komt er een ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 4?

Sinds woensdag 12 juni is het zover: Welcome to Wrexham is terug op Disney+. De serie waarin acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney de Welshe voetbalclub Wrexham AFC naar de overwinning proberen te leiden, is ontzettend populair. Maar betekent dat dat er gegarandeerd meer komt? Oftewel: komt er een Welcome to Wrexham seizoen 4 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 4?

Op woensdag 12 juni zette Disney+ de eerste afleveringen van het derde seizoen van Welcome to Wrexham live. Acht afleveringen lang kun je weer genieten van de strijd van Wrexham AFC naar promotie.

Maar hiermee is het nog niet afgelopen. Welcome to Wrexham is namelijk al verlengd met een vierde seizoen. Dit maakte de Amerikaanse zender FX in mei bekend. Erg gek is het natuurlijk niet, want McElhenney en Reynolds zijn nog steeds in het bezit van de voetbalclub. In onderstaande tweet grapt McElhenney zelfs dat er nog zestien seizoenen van de tv-show zullen komen, verwijzend naar de langlopende serie It’s Always Sunny in Philadelphia, waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Zestien seizoenen verwachten we misschien niet van Welcome to Wrexham, maar een vierde seizoen komt er dus zeker.

Wanneer komt ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 4 op Disney+?

Op dit moment is het dus wel zeker dát er een vierde seizoen komt. Wanneer deze verschijnt, is echter nog niet bekend. Het duurt waarschijnlijk nog minstens tot het voorjaar van 2025. Zodra we meer weten, hoor je het natuurlijk direct via je mail en onze social media-kanalen.

Meer weten over de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. Hieronder is het uitzendschema van seizoen 3:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Welcome to the EFL”Woensdag12 juni 2024
2“Goals”Woensdag12 juni 2024
3“Notts Again”Woensdag19 juni 2024
4“Risky Business”Woensdag26 juni 2024
5“Temporary”Woensdag3 juli 2024
6“Far Away, So Close”Woensdag10 juli 2024
7“Proper Trouble”Woensdag17 juli 2024
8“Down to the Wire”Woensdag24 juli 2024

Waar gaat het verhaal van ‘Welcome to Wrexham’ over?

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.