‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3 is begonnen op Disney+

Ryan Reynolds en Rob McElhenney zijn nog steeds de eigenaren van de Welshe voetbalclub Wrexham AFC. Wat daarmee gebeurd is, is een echt voetbalsprookje te noemen: de club wist vorig jaar na vijftien jaar eindelijk terug te keren in de League Two. Maar kunnen ze nóg een keer promoveren? Dat ontdek je in seizoen 3 van Welcome to Wrexham.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wrexham AFC strijdt opnieuw voor promotie

Drie jaar geleden verrasten acteurs Ryan Reynolds (Deadpool) en Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) ons door ineens aan te kondigen dat ze een voetbalclub gekocht hadden. Het ging om de op twee na oudste club ter wereld: Wrexham AFC uit Wales. Destijds speelden die in de vijfde klasse van het Engelse voetbal, maar inmiddels zijn ze dus gepromoveerd. De club schittert nu in de League Two.

Maar lukt het ze om tijdens het seizoen 2023/24 opnieuw te promoveren? Volgens Reynolds wordt het nieuwe seizoen “nog intenser dan het vorige”, dus dat belooft alvast veel goeds! Ook fan van vrouwenvoetbal? Dan hebben we geweldig nieuws, want we volgen ook de Welshe vrouwen die gepromoveerd zijn naar de Welsh Adran Premier League.

‘Welcome to Wrexham’ is van start gegaan

Welcome to Wrexham is terug op Disney+. Op woensdag 12 juni verschenen de eerste twee afleveringen in het aanbod, waarna je kunt rekenen op wekelijkse episodes.

Meer weten over de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. Dit is het uitzendschema van seizoen 3:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Welcome to the EFL”Woensdag12 juni 2024
2“Goals”Woensdag12 juni 2024
3“Notts Again”Woensdag19 juni 2024
4“Risky Business”Woensdag26 juni 2024
5“Temporary”Woensdag3 juli 2024
6“Far Away, So Close”Woensdag10 juli 2024
7“Proper Trouble”Woensdag17 juli 2024
8“Down to the Wire”Woensdag24 juli 2024

Meer informatie over de serie

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
IMDb8,3 uit 4.500 stemmen
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.