Wanneer komt ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 2 op Disney+?

Fans van Ryan Reynolds en voetbal hebben tot nu toe al met volle teugen kunnen genieten van de serie Welcome to Wrexham op Disney+. Acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney hebben de op twee na oudste voetbalclub ter wereld—Wrexham AFC—gekocht en dat proces volg je in deze docuserie. Het eerste seizoen valt met een 8,2 op IMDb erg in de smaak en kijkers waren dan ook razend benieuwd naar het vervolg. En dat tweede seizoen is nu eindelijk te zien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 2 op Disney+?

Fans van Welcome to Wrexham weten het misschien al: er was een nieuw seizoen aangekondigd en inmiddels zijn de nieuwe afleveringen zelfs al te zien. We wisten ook al dat het tweede seizoen een sprookjesachtig verloop van omstandigheden (spoiler alert) zou beschrijven…

De productie van seizoen 2 is door Rob McElhenney werd in de herfst van vorig jaar bevestigd in een bericht op Twitter. Hij schreef dat hij in zijn contract heeft laten vastleggen dat hij nooit minder dan 16 seizoenen zal maken van een serie, verwijzend naar de langlopende serie It’s Always Sunny in Philadelphia waar hij bekend van is. Uiteraard is dit een grapje, maar een tweede seizoen kwam er dus wel. En inmiddels ook in Nederland.

Wanneer komt ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 2 op Disney+ in Nederland?

In het bovenstaande bericht liet McElhenney al weten dat de serie dit jaar terug zou komen. De serie is in Amerika te zien via Hulu. In Nederland liggen de rechten van Welcome to Wrexham in handen van Disney+ en daar verschenen de afleveringen deze maand. Op woensdag 25 oktober keerde de serie terug. Hieronder bekijk je ook alvast de eerste beelden.

Waar gaat het verhaal van ‘Welcome to Wrexham’ over?

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
IMDb8,2 uit 16.000 stemmen
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.