Waar kun je de serie ‘Welcome to Wrexham’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Welcome to Wrexham (2022) online kijken kunnen. De serie is namelijk ideaal voor liefhebbers van documentaires, voetbal én de geliefde acteurs Ryan Reynolds & Rob McElhenney. Zij hebben een paar jaar geleden besloten om de op twee na oudste voetbalclub ter wereld—Wrexham AFC—te kopen en te gaan runnen. Terwijl ze niks van voetbal weten en nooit met elkaar samengewerkt hebben. Gedurende dit proces worden ze door camera’s gevolgd. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Welcome to Wrexham’ (2022) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst in Nederland die Welcome to Wrexham vertoont. De serie is namelijk een productie van FX, onderdeel van The Walt Disney Company. Daarom zond Disney+ sinds september 2022 de episodes in Nederland uit en dit leidde tot een totaal van maar liefst 18 afleveringen. Ook is het tweede seizoen al gelanceerd en we weten nu al dat de nieuwe afleveringen een sprookjesachtig verloop van omstandigheden (spoiler alert) zal beschrijven… In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Welcome to Wrexham bij Disney+. Hier zijn de beide seizoenen van de serie momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een jaarabonnement.
🔀 ViaplayAls abonnee van deze streamingdienst kun je niet naar de Wrexham-serie kijken, maar Manchester City-fans kunnen er wel terecht voor de documentaire over sterspeler Erling Haaland. 👉 Bekijk direct Haaland: The Big Decision bij Viaplay.
🔀 Prime VideoMet een abonnement kun je deze documentaire hier op het moment van schrijven niet zien. Wel is de gloednieuwe Ajax-docu er te streamen. 👉 Bekijk direct AJAX: Parels van Amsterdam bij Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Welcome to Wrexham niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet nieuwe videoplatform SkyShowtime heeft deze titel niet in zijn aanbod staan.
⛔️ ViaplayMomenteel kun je deze serie niet kijken bij Viaplay.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Welcome to Wrexham’ (2022)

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

Streaming informatie over de serie

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
IMDb8,2 uit 16.000 stemmen
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.