Waar kun je de serie ‘Welcome to Chippendales’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Welcome to Chippendales (2022) online kijken kunnen. Hierin draait het om de oprichter van ‘s wereld grootste mannelijke stripimperium, gespeeld door de voor een Oscar genomineerde Kumail Nanjiani (bekend van Eternals en Obi Wan Kenobi). In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Welcome to Chippendales’ (2022) online kijken?

Welcome to Chippendales ging op woensdag 11 januari in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Disney+➡️ Ga meteen naar Welcome to Chippendales bij Disney+ in Nederland. Het eerste seizoen van de serie ging in Nederland op woensdag 11 januari 2023 in première.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazons streamingdienst Prime Video heeft helaas Welcome to Chippendales niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Welcome to Chippendales’ (2022)

Welcome to Chippendales vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen ‘Steve’ Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van ‘s werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Welcome to Chippendales | Officiële Trailer | Disney+

Streaming informatie over de serie

TitelWelcome to Chippendales
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
GenreDrama, Biografie
MakersRobert Siegel
CastKumail Nanjiani, Murray Bartlett, Juliette Lewis, Dan Stevens, Annaleigh Ashford

Synopsis: Hulu / The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.