Weet Ruben Nicolai welke deelnemers er in de pakken van ‘The Masked Singer’ zitten?

Het is weer genieten geblazen op de vrijdagavond, want sinds 10 november 2023 kunnen we iedere week een aflevering van The Masked Singer op tv verwachten. Aan het inmiddels vijfkoppige panel de taak om te raden welke BN’ers de sterren van de hemel zingen in de prachtige kostuums. Ruben Nicolai is ook weer van de partij. Hij presenteert de show en roept alle acts om. De identiteit van alle deelnemers moet strikt geheim blijven Maar weet Ruben Nicolai zelf wel welke kandidaten er in de pakken van The Masked Singer zitten?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen van ‘The Masked Singer’ in volle gang

Yes! Na lang wachten ging op 10 november 2023 het nieuwe seizoen van The Masked Singer van start. Vanaf die datum kun je wekelijks op vrijdagavond om 20:00 uur voor de tv klaar zitten. In totaal zullen er negen afleveringen te zien zijn.

Naast het reguliere seizoen vragen veel mensen zich af of ze ook dit jaar op 31 december kunnen rekenen op de oud-en-nieuw-special. We hebben goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat er geen speciale uitzending tijdens Oud & Nieuw verschijnt. Het goede nieuws is dat je wel op 31 december klaar kunt zitten voor een nieuwe aflevering. De finale van The Masked Singer wordt namelijk op oudejaarsavond uitgezonden, waardoor je feestelijk het oude jaar kunt afsluiten.

Weet Ruben Nicolai wie er in de pakken van ‘The Masked Singer’ zitten?

Verschillende gemaskerde BN’ers gaan met elkaar de strijd aan om spetterende optredens neer te zetten. Aan Carlo Boszhard, Gerard Joling, Buddy Vedder, Loretta Schrijver en nieuw panellid Monica Geuze de taak om te raden welke deelnemers schuilgaan achter de pakken. Uiteraard krijgen zij iedere aflevering genoeg hints.

De identiteit van de deelnemers moet strikt geheim blijven. Slechts een aantal mensen weet welke BN’ers meedoen aan het programma. Veel mensen vragen zich af of presentator Ruben Nicolai een van de weinigen is die weet welke kandidaten er in het pak zitten. In een eerder interview met NPO Radio 2 liet hij al doorschemeren te weten wie er in de kostuums zitten. Ver van tevoren vertellen de makers aan hem welke deelnemers ‘ja’ hebben gezegd.

Dit seizoen maakt hij een einde aan dit mysterie. Bij de onthulling van de Walrus, zei hij het volgende: “Dat bewijst wel dat je inderdaad meer dan gemiddeld kan zingen. Want je stem was… Ik wist dat jij er in zat, maar ik zat ook af en toe te luisteren van: nee, nee, nee, dit is hem, hè?” In het pak bleek ESPN-verslaggever en presentator Jan Joost van Gangelen te zitten. Een week later, toen duidelijk werd dat Carlo’s broer Ron Boszhard in een kostuum meedeed, zei Ruben ook al het volgende vóórdat de kop van het pak afgezet was: “De Buffel is… er gaat iemand van zijn stoel vallen denk ik.” Daarmee hintte hij op het feit dat Carlo Boszhard totaal niet doorhad dat zijn broer meedeed. Ruben Nicolai weet dus wie er meedoen en heeft meestal eigenlijk ook al wel door wie er in welk pak zit.

Meer informatie over ‘The Masked Singer’

In The Masked Singer gaan gemaskerde BN’ers zingend én dansend de strijd met elkaar aan en zetten daarbij spetterende solo-optredens, duetten en groepacts neer. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en breekt het panel hun hoofd over wie er in welk pak zit. Het publiek in de zaal stemt iedere week op hun favoriete karakter van de avond. Degene met de minste stemmen moet zijn of haar ware identiteit onthullen en het programma verlaten.

TitelThe Masked Singer
Jaar2023
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorRuben Nicolai
JuryledenGerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Monica Geuze

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.