Waar kun je de podcast ‘Weer een dag’ met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Weer een dag’ luisteren kunnen. Hierin nemen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman je dagelijks mee door de actualiteiten in nieuws, politiek en cultuur. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Weer een dag’ luisteren?

Sinds februari 2022 hebben Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hun dagelijkse podcast ‘Weer een dag’. Meerdere populaire podcasts zijn sindsdien verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Weer een dag’ is dat echter niet het geval. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Weer een dag bij Podimo. Hier kun je naar alle afleveringen luisteren, maar ook exclusief naar Weer een dag EXTRA. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
▶️ SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden, maar de extra afleveringen staan er niet op.
▶️ Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle normale afleveringen van de podcast, maar niet naar Weer een dag EXTRA.
▶️ Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd, maar de extra afleveringen niet.

Verhaal en beelden van ‘Weer een dag’

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman bellen elke dag en praten je bij over de dagelijkse actualiteit. In 12 minuten nemen ze het nieuws door maar klagen tussendoor ook over het leven, vieren hun succesjes en halen herinneringen op. Elke dag opnieuw. Hosted on Acast.

Streaming informatie over de podcast

TitelWeer een dag
Jaar2022-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieNieuws & Politiek
PresentatorenMarcel van Roosmalen, Gijs Groenteman

Synopsis: Podimo