Wedstrijden Ajax Vrouwen tijdens de Women’s Champions League 2024 op tv en online kijken

Het Champions League-seizoen bij de vrouwen is in volle gang en de Amsterdammers doen uitstekende zaken. Veel sportliefhebbers vragen zich af waar ze alle wedstrijden van de Ajax Vrouwen tijdens de Champions League 2024 op tv en online kijken kunnen. De vrouwen van Ajax wisten zich eerder als eerste Nederlandse ploeg te plaatsen voor de groepsfase van het miljoenenbal en staan momenteel zelfs aan kop in hun poule met PSG, Bayern München en AS Roma. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender wedstrijden uit de Women’s Champions League eventueel ook vertoont.

Waar kan ik wedstrijden van de Ajax Vrouwen tijdens de Champions League 2024 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van wedstrijden uit grote voetbalcompetities. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van alle wedstrijden van de Ajax Vrouwen uit de Women’s Champions League per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Champions League-wedstrijden van de Ajax Vrouwen bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van de UEFA Champions League voor vrouwen in handen. Hierdoor worden alle duels van de Ajax Vrouwen live op tv via NPO 3 uitgezonden. Omdat de wedstrijden op tv te zien zijn, zijn deze direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ ESPNESPN zendt iedere zondag een wedstrijd uit de Eredivisie Vrouwen uit, maar wedstrijden van de Ajax Vrouwen tijdens de Women’s Champions League zijn niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Ziggo Sport Hoewel Ziggo Sport de uitzendrechten van het nieuwe Champions League-seizoen bij de mannen in handen heeft, is de competitie voor vrouwen er niet te bekijken. Naast de Europese competitie voor heren, heeft
de oranje provider ook de uitzendrechten in handen van de Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Copa del Rey, FA Cup, Nations League en alle duels tijdens de WK kwalificatie van het Nederlands elftal. In de programmagids vind je precies wanneer welke wedstrijd via welk kanaal te zien is. Deze zenders zijn ook beschikbaar via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met voetbal aan in Nederland.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je wedstrijden uit de Women’s Champions League jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel is de Champions League voor vrouwen er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de voetbalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die wedstrijden van de Ajax Vrouwen tijdens de Champions League uitzenden

Op dit moment heeft de NOS als enige de uitzendrechten in handen van de Champions League voor vrouwen. Hierdoor zijn alle wedstrijden van de Ajax Vrouwen tijdens de competitie te volgen via NPO 3. Omdat deze duels op tv te bekijken zijn, zijn deze online te volgen via NLZIET. 👉 Ga direct naar wedstrijden van Ajax Vrouwen tijdens de Champions League bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie

CompetitieWomen’s Champions League
SportVoetbal
DatumDinsdag 14 november 2023 tot en met zaterdag 25 mei 2024
Locatie🌍 Europa

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.