Komt er een ‘Wednesday’ seizoen 2 op Netflix?

The Addams Family is sinds november 2022 terug. In die maand verscheen het gloednieuwe Wednesday op Netflix, een serie van gerenommeerde regisseur Tim Burton die volledig in het teken staat van Wednesday Addams. Veel mensen hebben de acht afleveringen direct gebinged en vragen zich nu af of er nog een vervolg komt. Daarom beantwoorden wij in dit artikel de vraag: komt er een Wednesday seizoen 2?

Komt er een ‘Wednesday’ seizoen 2?

Netflix heeft op dit moment nog geen tweede seizoen van Wednesday aangekondigd. Vaak duurt het een maand voordat dit (wel of niet) gebeurd, omdat de streamingdienst eerst de tijd wil nemen om de populariteit van de beschikbare afleveringen te meten voordat ze besluiten een serie te verlengen. De makers zien het overigens wel zitten. Co-creator Alfred Gough heeft hier volgens Screenrant het volgende over gezegd:

“Er is absoluut veel meer te ontdekken in de wereld van de Addams-familie.”
– Co-creator Alfred Gough

Of dit om een nieuw seizoen van Wednesday gaat of om een nieuwe serie over een ander lid van de Addams-familie is op dit moment niet duidelijk. Zodra Netflix hier meer informatie over naar buiten brengt, hoor je het natuurlijk direct van ons via onze social media-kanalen en via je mail.

Bekijk direct de andere films en series over de Addams Family op Pathé Thuis 🍿

Wednesday Addams | Officiële trailer | Netflix

Waar gaat het verhaal van ‘Wednesday’ over?

Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.

TitelWednesday
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Fantasy, Komedie
CastJenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Christina Ricci, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Naomi J. Ogawa, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán
KijkenHier op Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Wednesday online kijken?

    Wednesday is een Netflix Original-serie en is daarom enkel bij deze streamingdienst te kijken. De serie zal dan ook niet naar Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een ander video on demand-platform komen.

  • Komt er een seizoen 2 van Wednesday?

    Op dit moment heeft Netflix het tweede seizoen nog niet bevestigd. Uiteraard hoor je het direct via je mail en onze social media-kanalen als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.