Wanneer komt ‘Wednesday’ seizoen 2 op Netflix?

The Addams Family is sinds november 2022 terug. In die maand verscheen het gloednieuwe Wednesday op Netflix, een serie van gerenommeerde regisseur Tim Burton die volledig in het teken staat van Wednesday Addams. Veel mensen hebben de acht afleveringen direct gebinged en vragen zich nu af of er nog een vervolg komt. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een Wednesday seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan?

Komt er een ‘Wednesday’ seizoen 2?

Netflix heeft op 6 januari 2023, anderhalve maand na de première van de serie op 23 november 2022, aangekondigd dat er een tweede seizoen gaat komen. Dit deden ze door middel van onderstaand bericht.

De verlenging is gezien de ongekende populariteit van de serie, die meerdere records brak en een van de best bekeken series op Netflix ooit is, geen verrassing. De makers van de serie zagen een vervolg eerder ook al zitten. Co-creator Alfred Gough heeft hier volgens Screenrant het volgende over gezegd:

“Er is absoluut veel meer te ontdekken in de wereld van de Addams-familie.”
– Co-creator Alfred Gough

Wanneer komt ‘Wednesday’ seizoen 2 op Netflix?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Wednesday te zien zal zijn. Zodra Netflix hier meer informatie over naar buiten brengt, hoor je het natuurlijk direct van ons via onze social media-kanalen en via je mail.

Bekijk direct de andere films en series over de Addams Family op Pathé Thuis 🍿

Waar gaat het verhaal van ‘Wednesday’ over?

Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.

TitelWednesday
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Fantasy, Komedie
CastJenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Christina Ricci, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Naomi J. Ogawa, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán
KijkenHier op Netflix

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.